Hiba a NER-ben: véletlenül megírta a miskolci sajtó, hogy jótékonykodott a jobbikos, de másnapra eltűnt a cikk

Hiba a NER-ben: véletlenül megírta a miskolci sajtó, hogy jótékonykodott a jobbikos, de másnapra eltűnt a cikk

Korábban megírtuk: Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője jótékony célra fordította képviselői béremelését, 100 ezer forintot adott a gyermekmentőknek, 65 ezret pedig kiosztott a közmunkások között.

Az esetről meglepő módon beszámolt a helyi közmédia is, a Miskolci Kommunikációs Kht. által üzemeltetett minap.hu. A cikk tegnapelőtt jelent meg (a Google tárolt változatában még elérhető), de a szerkesztők gyorsan korrigálták a hibát és letörölték az erről szóló írást. Minderre Jakab Péter, a Jobbik másik helyi önkormányzati képviselője számolt be Facebook-oldalán.

“A miskolci közmédia rendre elhallgatja a Jobbikot. Legutóbb azonban legnagyobb meglepetésemre lehozták az egyik közleményünket. Gondoltam is, ez csak egy, a Fidesztől megundorodó szerkesztő magánakciója lehet, aki talán így akarja magát kirúgatni a nemzeti együttműködés rendszeréből. Hogy így történt-e, nem tudom, azt azonban igen, hogy mára helyreállt a NER-rend. A közleményünket – vélhetően a városházi cenzor utasítására – törölték. Éljen a sajtószabadság!” 

– írta a Jakab.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »