Hölgyek, kéretik nem futkározni!

Hölgyek, kéretik nem futkározni!

Évtizedeken keresztül döngölték belénk a modern nő ideálját. A mai nő, majdnem nagy betűvel, önálló, általában magasan képzett, ennek megfelelően relatív sok, vagy valóban nagyon sok pénzt keres. Egy ilyen amazon természetesen annyira önálló, hogy a férfit, manapság kisbetűvel, tulajdonképpen akár dekorációnak is használhatja, hiszen a megélhetéséhez nincs rá szüksége. Bár nem árt azért, ha a pasinak van saját pénze, társadalmi pozíciója, mert az még jobban képes feldíszíteni a mai hölgyek egóját. A modern nő sportol, mert vigyáz az alakjára és mint tudjuk, ez egészséges is, kivéve ha…

Ha például a sportok állítólag egyik legegészségesebbikét, a futást választja, természetesen a különböző magazinok által ajánlott ruhában és cipőben, i-poddal a fülében és pulzusmerővel a karján. Nem véletlen tehát, hogy az utóbbi években a parkokhoz, ligetekhez, településekhez közeli erdők tele voltak a jogging megszállottjaival, akik a napi boldogsághormon adagjukat a természet lágy ölén szedegették össze, izzadságban fürdő, ám elégedett arccal.

De újabban a futkározás nem csak a testi épséget, hanem alkalmanként akár az életet is veszélyeztetheti Merkelisztánban, amit valaha Németországnak hívtak. Lassan már nem telik el olyan nap, amikor ne írnának az újságok délies kinézetű támadókról, akik elsősorban a magányosan futkározó nőkre fókuszálnak. Nos, a délies kinézet az például egy olasz, vagy görög, akár portugál és spanyol támadóra is passzolhatna, de a gyakorlott, német médiákat fogyasztó olvasó azért képben van. Ahogyan azt is tudja, hogy az újabban használatos fogalmazás, miszerint egy teherautó, vagy furgon kaszált le békés járókelőket, az korántsem azt jelenti, hogy egy jármű megbolondult és a tömegbe hajtott. Hiába próbál a polkorrekt média megszépíteni egy-egy terrortámadást, a fegyvernek használt teherautókat és furgonokat egyelőre még személyek vezetik. Délies kinézetű személyek.

Pár nap alatt Lipcsében, majd a bajorországi Rosenheim közelében támadtak és erőszakoltak meg két nőt – fényes nappal, amikor sportoltak, tehát futkároztak. A lipcsei rendőrség, amely egy szoci polgármester felügyelete alá tartozik, óvva inti a hölgyeket az esztelen szaladgálásoktól. Aki mégis annyira javíthatatlan, hogy nem akar lemondani hobbijáról, annak azt tanácsolják, hogy a továbbiakban ne fusson egyedül (figyelem, szingli hölgyek!), ha valakit megelőznek, de úgy általában is, figyeljenek arra, hogy ki van a hátuk mögött, hátha támadni készülő egyén… Hölgyeim, ezek szerint futás közben a fej rendszeres hátrarángatása feltehetőleg hasznos, mint a szabad téri mozgást kísérő folyamatos stressz is. Ha nem is boldogság, de stresszhormont minden bizonnyal termel – állítólag az is fogyaszt. A tehetetlenség csimborasszója, az állami alapfeladatok ellátásának komplett csődje, a jogállam kapitulációja érződik ki minden egyes ilyen suta felszólításból.

Hasonlóan a hírhedt kölni tömeges szexuális támadás után, amikor a zöldekhez közelálló, pártonkívüli polgármesternő, Henriette Rieker az egy kartávolságnyi mérce betartását gondolta hasznos önvédelemnek a taharrush gamea, az áldozatot körbetáncoló, megvadult arab támadók ellen. De a svéd rendőrség által kiadott „Don’t touch me!” (ne érj hozzám!) feliratos karperec is minden valószínűség szerint sokat segített a csordában történő nemi erőszak megállításában.

Hírdetés

Persze a természetben való futkározás egyéb meglepetésekkel is szolgálhat manapság, ami szintén az adrenalin növekedését segíti elő. Tavaly egy joggingozó nő talált rá a tizenkilenc éves Maria L. holttestére Freiburgban, akit az afgán, magát kiskorúnak valló migráns, Huszein K. erőszakolt, majd ölt meg. Hogy, hogy nem, ezt a kiskorúnál jóval idősebb lényt (embernek mégsem nevezném) egy görög bíróság ítélte korábban börtönbüntetésre, miután Korfu szigetén egy fiatal lányt lökött le a sziklákról.  Valahogy mégis eljutott röviddel azután Merkelisztánba, esetleg még a Magyarországot letaroló migránshorda tagjaként. Ki tudja?

A pert egy bírónő vezeti. Tudni kell ehhez, hogy a német női bírák különös tekintettel vannak a délies külsejű gyanúsítottak kulturális, vallási, szexuális és egyéb szokásaira. Természetesen a fiatalkorúakra vonatkozó büntetőjog alapján folyik a per, annak dacára, hogy a cselekmény elkövetésekor, ill. már az illegális beutazáskor sem volt az illető kiskölyök. Megnyugtató viszont olvasni azt, hogy a tárgyalást a vádlott elfáradása miatt bármikor félbeszakítják, illetve elnapolják. Az adófizető polgár fedezi a per- és az ügyvédi költségeket.

Rengeteg bősz érvelést olvastam a lib-retardált német és magyar oldalakon, miszerint nemi erőszak mindig is létezett, minden kultúrában jelen van és elsősorban a fehér, idősebb és heteró férfiak hobbija (sic). Minden bizonnyal, ha ők mondják… Arra azonban még egyikük sem tudott választ adni, miért ugrott meg 2015 óta az ilyen jellegű bűncselekmények száma és ért el a késelések mellett szomorú rekordot? Persze kizárólag olyan esetekről beszélünk, amelyeket a rendőrségen jelentenek és már nem lehet eltussolni őket, mint ahogy például a kölni, vagy egyéb nagyvárosokban történt  szexuális támadásokat próbálták napokig elhallgatni. Statisztikailag napi tíz nőt, gyereket, vagy idős asszonyt abuzálnak a déli kinézetűek. Ez a német kriminalisztikai statisztika 2017 első félévére vonatkozó adataiból világosan kiderül.

A nyálcsorgató bolsi-bagázs, amelyen a liberálisra való átcímkézés sem segített, előre megkomponáltan visítozik, ha a magyar vezetés többek között a saját asszonyait, lányait akarja megvédeni a nyugaton már tömegesen előforduló, migránsok által elkövetett nemi erőszakkal szemben. Ezek a magyarellenes neo-marxisták mindig is mesterei voltak a tények elhallgatásának, vagy azok félremagyarázásának. E téma tudatos elbagatellizálását tartom az egyik legócskább cselekedetüknek. Pont.

The post Hölgyek, kéretik nem futkározni! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »