ifj. Lomnici: Évtizedek óta épül a Soros-terv Európában

A Politico.eu brüsszeli hírportál pénteki cikke azt jelzi, már a uniós felső vezetők többsége is elismeri, hogy az Orbán Viktor vezette kormányzat migrációs politikája hatékony – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán az M1 Ma délelőtt című műsorában.

Az alkotmányjogász úgy fogalmazott, hogy a magyarországi népszavazással a kormány egy “extrém erős” felhatalmazást kapott, egy megerősítést migrációs politikája mellett.

A Politico.eu azt írta: Orbán Viktort sokan szidják az Európai Unióban bevándorlóellenes retorikája, a határkerítés felépítése és a menekültügyi kvóták elutasítása miatt, közelebbről nézve azonban világosan látható, hogy a magyar kormányfő nyerésre áll a migrációs vitában.

“Ezt Brüsszelben senki nem akarja hangosan kimondani, de Orbán Viktor nyerésre áll a migrációs vitában” – írták a cikkben, hangsúlyozva, hogy az uniós vezetők többsége az utóbbi időben átvette a magyar álláspont egyes elemeit.

Az alkotmányjogász az M1 műsorában arról is beszélt, hogy a Soros-terv már évek, évtizedek óta épül Európában, és Magyarországon. Felhívta a figyelmet továbbá arra: még mindig nem tudni, hogy Soros Györgyöt, a fiát és delegációjukat miért fogadták Brüsszelben “államfőhöz méltó keretek között”, miért találkozhatott stratégiai területekért felelős politikusokkal, és miért hallgatták meg az amerikai milliárdos spekulánst.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »