IGEN, IGEN, EZ A VILÁG VÉGE

Ugyanis vannak átértelmezhetetlen, felülírhatatlan emberi, isteni, természeti törvények. S amikor ezek bármelyikét elkezdi átírni az ember, akkor már nagyon közel van az adott civilizáció teljes bukása.

A vérfertőzés: tabu. Nem áthágható természeti, isteni, emberi törvény.

És akkor olvassák ezt: 

„Egy minden eddiginél aberráltabb Cosmo életmódtanács szerint a vérfertőzés természetes dolog 

„Ilyen az, amikor szerelmes leszel a testvéredbe” címmel közölt írást a Cosmopolitan magazin, amelyben amellett érvel az amerikai divat- és életmódlap, miszerint „természetes”, ha a féltestvérek szexuális kapcsolatot létesítenek egymással, mivel egy elmélet szerint a „testvérek között genetikai alapon” eleve fennáll egy vonzalom.

Annak idején Hugh Hefner, a Playboy tulajdonosa lapjával többek között azt propagálta, hogy a prostitúció az csupán a nők önmegvalósításának az eszköze, és nincs azzal semmi baj. A Cosmopolitan pedig még egy ennél sokkal súlyosabban természetellenes és beteges ötlettel állt elő az „Ilyen az, amikor szerelmes leszel a testvéredbe” című cikkével.

Hírdetés

A Cosmo az írásműben egy 40 éves Melissa nevű nő történetét mutatja be, aki csak apja halálakor tudja meg, hogy van egy Brian nevű féltestvére. Melissa és Brian összeismerkednek egymással, majd pedig annyira szerelmesek lesznek egymásba, hogy minden társadalmi norma és tabu ellenére összeköltöznek, és szexuális kapcsolatot létesítenek egymással.

Egyébként a lap erkölcsi normarendszerének határait a vérfertőzésen kívül még az sem feszegeti, hogy Brian elválik a feleségétől, hogy testvérével élhessen. Melissa pedig úgy megy bele a testvérszerelembe, hogy neki – a két gyermeke mellett – továbbra is van férje, akivel úgymond „nyitott házasságban” él.

A Cosmo nem csupán bemutatja a „romantikus” történetet, de még egy úgymond tudományos magyarázatot is mellékel hozzá, azt bizonyítandó, hogy a közvetlen rokonok közötti szexuális kapcsolat normális dolog.

A Cosmopolitan szerint a féltestvérek közötti szerelmi kapcsolat egy természetes okra, mégpedig egy genetikai programozottságra vezethető vissza. Az amerikai divat- és életmódmagazin szerint a féltestvérek között kialakuló szexuális vonzalom a Genetikai Szexuális Vonzerő (GSA) jelensége miatt alakul ki.

A GSA kifejezést és a hozzá tartozó elméletet az 1980-as években Barbara Gonyo alakította ki, azt állítva, hogy a hosszabb ideig egymástól elválasztott testvérek között intenzív szexuális kapcsolat alakul ki, amikor később újra találkoznak. A Cosmopolitant az a tény egyáltalán nem zavarta, hogy a GSA-elméletet a világ tudományos közvéleménye semmilyen tekintetben sem tekinti egy tudományosan igazolt elméletnek, illetve, hogy Gonyo elképzeléseit még az Amerikai Pszichológiai Szövetség sem tartja elfogadhatónak.

A Cosmopolitan a testvérek közötti szerelmi kapcsolattal összefüggésben a számos előny mellett csupán röviden tesz említést arról, hogy az ilyen kapcsolatokból születő gyermekek nem a legideálisabb génállománnyal születnek.

Pedig a közeli rokonok közötti szexuális kapcsolat jelentette vérfertőzés közismerten és tudományosan igazoltan is nagyon súlyos genetikai torzulásokat, valamint születési rendellenességeket eredményez.” (888)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »