Igen szépen lebarnultak a nyáron a 88 éves zsámboki magyar asszonyt vascsővel agyonverő "fiatalok"

Igen szépen lebarnultak a nyáron a 88 éves zsámboki magyar asszonyt vascsővel agyonverő "fiatalok"

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2017. október 15-én reggel egy idős hölgyet holtan találtak zsámboki otthonában. A helyszíni szemle adatai alapján a sértett halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. János encsi lakost Zsámbokról állították elő a rendőrök az esetről történt bejelentést követő két órán belül.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves cigány 2017. október 15-ére virradó éjszaka a 88 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazta zsámboki otthonában, hogy a hölgy a helyszínen életét vesztette. A retket a nyomozók emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök előállítottak egy fiatalkorú "fiút" is Zsámbokról 2017. október 15-én. A hernádnémeti "fiút" bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őt is őrizetbe vették.

Hírdetés

A Pest megyei nyomozók előterjesztést tettek mindkét gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budakörnyéki Járásbíróság 2017. október 17-én elrendelt – olvasható a rendőrség honlapján.

A szőke hercegek az alábbi videón tekinthetők meg:

Korábban írtuk:

Vascsővel verték agyon a 88 éves zsámboki nénit, majd rágyújtották a házat – a gyanúsított egy 24 éves borsodi "fiatal"

Új részletek derültek ki a zsámboki gyilkosságról


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »