Ismét a Ripostra támadt a Jobbik tévéje

Zaklatták munkatársaikat – sőt, az irodaházban dolgozó egyéb cégek alkalmazottait is – de ezúttal Vona testőrének főnöke, Kisberk Szabolcs érkezett. Most is illegálisan hatoltak be az épületbe, a besurranó tolvajok módszereit alkalmazva – írja a lap. A botrány előzménye, hogy Jobbik tévéje megalázott egy nyugdíjast, mert Vona Gábort bírálta, a Ripost pedig megírta.

Már kint az utcán félelmet keltve, erőszakosan zaklatták az irodaházban dolgozókat függetlenül attól, hogy a lap munkatársai vagy sem. Agresszíven mikrofont nyomtak az arcukba azt kérdezve, nem szégyellik-e hogy bántani merészelték cikkeikben Vona Gábort. Az irodaház több dolgozója, akik más cégeknél dolgoznak nem is értette, hogy mit és miért kérdeznek – olvasható a Ripost összeállításában.
Másodszor támadott a Jobbik-kommandó

Kisberk Szabolcs a Vona-TV főszerkesztője a kamerák tanúsága szerint ,a besurranó tolvajok módszereivel, egy ott dolgozó ember mögött lopakodott be az épületbe. Ugyancsak illegálisan, mint csütörtökön Vona Gábor testőre Szilvási Péter, aki a portaszolgálatot hazug információkkal megtévesztve szerzett belépőkártyát.

A másodszor is agresszívan, törvénytelen eszközökkel magánterületre behatoló Jobbik-kommandó célja csütörtökön és pénteken is ugyanaz volt. Felelősségre kívánják vonni azokat az újságírókat, akik a Jobbikot bíráló cikkeket merészelnek írni és megvédik a nyugdíjas férfit, akit az n1tv megalázott, miután nyilvánosan bírálta Vonát.

Feljelentést tesznek

Ezúttal is csak a biztonsági szolgálat illetve a recepciósok leghatározottabb felszólítására voltak hajlandók távozni, nyilvánvalóan a rendőrség megérkezésétől tartva – írja a Ripost.

A RIPOST MÉDIA a biztonsági kamerák felvételeire támaszkodva büntetőfeljelentést tesz, magánterületre történő többszöri illegális behatolás, garázda félelemkeltő magatartás miatt Kisberk Szabolcs főszerkesztő, Vona Gábor tegnap erőszakoskodó testőre, Szilvási Péter és a társaságukban érkező, szintén illegálisan magánterületre behatoló kollégáik ellen.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »