Ittasan rohant bele BMW-jével az előtte menőbe a magyar Rezesova, eljárás indult a vétlenek ellen

Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba A Zoom.hu által megírt történet azután vett különös fordulatot, hogy a vétlen kocsiban ülők ellen eljárás indult és kártérítési igény merült fel.

Az eset még tavaly júliusban történt az M3-as autópályán, ahol egy ötgyermekes pár a Ford Mondeójával utazott, a főváros felé vezető oldalon. Egy fákat szállító vontató teherautót előztek, amikor a belső sávban iszonyatos tempóban megérkezett a BMW, írja a lap.

„Belénk fognak jönni”- mondta a férfi a nejének, amikor látta a visszapillantóban iszonyatos sebességgel közeledő BMW-t. A Mondeo totálkáros lett, és bár Török Bálint és felesége kisebb sérülést szenvedett, mégis ők járhatnak a rendőrségre. A balesetet okozó nőnek a csuklója törött el, a helyszíni szonda a lap szerint 0,81-1,50 ezrelék közötti véralkohol szintet mutatott nála. A rendőrök ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indítottak eljárást.

Hírdetés

A balesetet okozó BMW-s ellen indult eljárásban viszonylag gyorsan 280 ezer forintos büntetésre ítélték a nőt, és elvették fél évre a jogosítványát.

Török Bálintot viszont közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsították meg. Sőt, a nő biztosítója kártérítést is követel a pártól. A Hatvani Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

zoom


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »