Izrael megváltoztatja a tízparancsolatot: „Lopj!”, „Ölj!”-re

Izrael megváltoztatja a tízparancsolatot: „Lopj!”, „Ölj!”-re

THE HAARETZ

Az izraeli kormányt és a zsidó államot rendszerszinten bíráló, nemzetközileg is ismert újságíró, Gideon Levy gúnyos hangon írt cikkét azzal kezdi, az illegális zsidó telepesek le vannak lombozódva. „E rablók és tolvajok ezrei” a bírósághoz fordultak „szívszaggató” sorsuk miatt.

„Hadd legyek egyértelmű: e telepesek éljenek olyan szorongatott állapotban, mint ahogyan azt az az ügyvédjük mondja, aki maga is telepes és megsérti az építkezési törvényeket. Remélem, hogy valóban bizonytalanságban élnek ellopott otthonaikban, lopott földjükön, mert megérdemlik. Remélem, olyan szorongásban élnek,  hogy az annyira felrázza életüket,  hogy feladják lopott ingatlanjaikat és visszaadják tulajdonosaiknak.”

Hasonló „jókívánságok” elmondása után a szerző az izraeli fellebbviteli bíróság vonatkozó, e telepeseket előnyben részesítő döntését kommentálva azt írja, az fordulópontot jelent a megszállás történelmében. Ugyanis ezzel Izrael állama hivatalosan meg akarja változtatni a tízparancsolatot és a nyolcadikat a „Lopj!”-ra akarja változtatni. Ami után nem sokára nyilván az „Ölj!” parancsolat következik. „Az új izraeli reform.”

A bíróság döntésével deklarálta, hogy a megszállt területeken élők közül emberi lények csak a kisebbségi zsidók. Senki más nem létezik, de ha létezik, akkor az nem emberi lény.

A szerző megemlíti, hogy egy másik bírósági döntés arra kötelez beduin polgárokat, hogy fizessék ki otthonaik lerombolását.

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »