Juhhé! Megoldódott a migráns-válság!

Juhhé! Megoldódott a migráns-válság!

Amíg Európa civilizálatlan része határvédelemről beszél, az olasz-francia-német trió megoldotta a migráns-kérdést: mostantól tényleg csúnyán néznek az embercsempészekre, Líbia kap hat motorcsónakot és beszólnak a magyaroknak.

Naponta öt-hatezer migráns lép partra Olaszországban. Ha így folytatódik, a legenyhébb becslések szerint is több, mint negyedmillióan érkeznek idén Európába. A menekültek hatvan százaléka saját bevallása szerint sem háborús övezetből érkezik. Minden száz „vendég” közül legalább öt összefüggésbe hozható valamilyen terrorszervezettel – ezt nem Pintér vagy Bakondi mondja, ezt a nagyon liberális svéd hírszerzés sufniból véletlenül előkerült jelentése állítja.

Ezt olvasva joggal jön rá bárkire a frász. A normális ember a határok azonnali megerősítését, az afrikai partok hatékony ellenőrzését követeli. Le kell számolni az embercsempész bandákkal és a bevándorlás-üzlettel is, ki kell utasítani mindenkit, aki bármilyen módon összeköthető a terrorizmussal.

Ezt akarja az átlag olasz, francia vagy éppen német polgár is. Kormányaik azonban bölcsebbek náluk. Ők nem esnek neki kapkodva, hűbelebalázs módra a dolgoknak. Még megizzad valaki ebben a kánikulában… Abból meg csak megfázás lesz.

A napokban az olasz, a francia és a német belügyminiszter is összeült. Ettek, ittak, tárgyaltak, és a desszert mellé a megoldás is meglett. Hárman voltak, hát válságot orvosló pontból is három lett. Mivel ezek a nagyszerű miniszterek is a dolgozó nép fiai, hát logikus, hogy meghallották a nép szavát. Ennek mentén haladtak.

Így a saját határok megerősítését gyorsan el is vetették. Az nem europer megoldás, sértené az Európai Unió értékeit, igaz demokrata nem zárkózhat be, nyitottságot és bátorságot kell mutatnia.

Az embercsempészek a miniszterek szerint is ]]>komoly gondot jelentenek]]>, hiszen „bűnözők, számukra a migránsok csak árucikkek, amelyek élve vagy halva profitot termelnek”. Ez tűrhetetlen. Mint ahogy az sem helyes, hogy vannak civil szervezetek, akik együttműködnek velük. Ez ellen nagyon keményen fel kell lépni!

Azaz ki kellene dolgoznia ]]>az olaszoknak egy „szabályrendszert” ]]>a migránsokat fuvarozó emberbarát szervezetekkel kapcsolatban. Aztán „szűkíteni kellene a rádiókommunikációt a civilek és a csempészek között”. Ha ez a mondat nem ijeszti meg a bűnözőket, akkor semmi! De ne higgye az európai polgár, hogy vezetőik keménysége ezzel véget ér: a civileket és a csempészeket felszólítják, hogy működjenek együtt a líbiai hatóságokkal! Mert nagyon csúnyán lesz rájuk nézve, ha nem!

S ezzel meg is érkeztünk a második ponthoz. Segíteni kell Líbiának, hogy ne jöjjön rajta keresztül fél Afrika. Az nem világos, hogy miképp, mert Líbiának óvatos becslések szerint is legalább két kormánya és háromtucat hadura van – de jó is ez a demokrácia-export, nagy üzlet volt Kadhafit kinyírni! Mindegy, ez majd kialakul, hiszen a miniszter urak nem csodaszert, hanem „intézkedések egész sorát” kínálják, amelyekkel „hosszabb távon sikert lehet elérni”.

Ami már most biztos, hogy a többé-kevésbé ismert ellenőrzés alatt álló líbiai parti őrséget meg kell erősíteni. Úgy, hogy hatékony legyen, és meg tudjon állítani negyedmillió migránst. A trojka ezért az eddig adott négy olasz őrnaszádot megfejeli hat újabb csónakkal!

Hírdetés

Az embercsempészeknek és a migránsokat taxiztató „civileknek” a legalsó becslések szerint is több ezer úszó alkalmatosság áll rendelkezésére a líbiai partszakaszon, tehát a probléma meg van oldva.

Ha ezek alapján még létezik a migráns-kérdés, annak csak valamilyen ocsmány félreértés lehet az oka. Vagy az Európai Unió kebelén melegedő civilizálatlan orbánisták áskálódásának! Ezért kell a harmadik csapás!

Meg kell rendszabályozni a visegrádiakat és társaikat! A migránsok megállításának harmadik megoldási pontja ugyanis az, hogy „határozottan fel kell lépni az EU-s kvótarendszer betartatásában”.

A Kedves Olvasó értetlenkedik? Hogy akkor most mi van?! Nem a bevándorlás megállítása a terv, hanem még mindig a betelepítésnél tartunk? Ugyan kérem, ilyet csak nem tetszenek kinézni három ennyire európai belügyminiszterből?!

Le lett kérem írva, hogy nem szabad „a határtalan vendégszeretet illúzióját kelteni a migránsokban”. S az, hogy elosztják őket, az egészen biztosan azt üzeni számukra, hogy ne jöjjenek… Ez az üzengetés amúgy is annyira bevált már Merkel Willkommenskultur-jánál.

Mi van még? Ja, a terrorizmus. Nos, erre a három belügyminiszternek már nem volt ideje. Mert ugye miért vágna ez a hatáskörükbe? Meg egyébként is, Brüsszel már besegített. Az Európai Parlament 30 fős ]]>különbizottság felállításáról döntött]]>, amely az uniós terrorizmus elleni harc gyakorlati és jogi hiányosságait tárja majd fel. Egy éven át.

A bizottságnak félidős és zárójelentést is be kell mutatnia, amely elkészítéséhez többek között parlamenteket, hatóságokat, bűnüldöző szerveket, gyanúsan Michelin-csillagos éttermeket és night klubokat is felkeres majd.

Na, így már minden rendben, ugye? Nincs mitől félni! Jó vezetői vannak Európának, mi?!

fotó:triklopedia.com

Máté T. Gyula – ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »