Kire cserélné le az Orbán rendszert?

NIF: A Romek Károly által emlegetett C) cikk 2. pontjával van a baj, amit meg kellene változtatni.

A 2.-es cikk így szól:

“(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.”

Javasolt változtatás:

(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom demokráciaellenes megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

Véleményünk szerint Orbán Viktor demokráciaellenesen, a nemzetközi zsidóság támogatásával, tehát külső befolyással, demokráciaellenesen szerezte meg a hatalmat. Beismerjük, habár felszínesen, de nagyon igyekezett, a demokrácia látszatát kelteni. Mindenki tudja, hogy OV nem a mi kutyánk kölyke, hanem az ö kutyájuk kölyke! Azt is tudjuk, hogy Antallll József, egy jelentéktelen múzeum igazgatója, megbízható tagjaként a magyarországi PT-nak,  miként válhatott miniszterelnökké. Mivel feltételek nélkül vállalta a Soros és bandája feltételeit, az ország teljes kiárusítását, a Sorosék ajánlatai szerint!

A C) cikk 2.-es pontja szerint kötelességünk fellázadni hazánk 26 éve folyó kisajátítása ellen!!!

Mi lesz magyarok??? Mi lesz!!! Mit teszünk, hogy véget vessünk ennek az alig álcázott kizsákmányolásunk ellen???

In reply to Kovács Imre-nek válasz .

Színessel fentebb a link az első cikkhez, amire Kovács Imre válaszolt. Válaszának kivonata alább olvasható:

Kovács Imre rövidített válasza Romek Károlynak, 2 pontban:

Hírdetés

“1, Kire cserélné le az Orbán rendszert?
2, Hol van azoknak a tömegbázisa, akikre lecserélné?
Én már ebbe a kettőbe belegabalyodom, ha eszembe jut a téma.”

Romek Károly második válasza:

Tisztelt Kovács úr!

Megértem, hogy így látja és az érzés is ismerős nekem valahonnan. De arra már tapasztalatom, hogy mivel jár bő lére magyarázkodás.

Orbán nem önerőből, vagyis nem a saját tehetsége folytán lett helytartó (mert miniszterelnöknek nem nevezhető a jog szerint). Orbánból vezetőt csináltak, mert ő vállalta (persze nem papíron) júdáspénzért az ország elárulását. Ám nem azért csináltak vezetőt belőle, hogy neki jó legyen, hanem azért, hogy eljátssza a szerepet, amit kiosztottak neki. Ahogyan minden más diktátort, őt is csak addig fogják fenntartani, amíg szükség van rá.

De azokat, akik ilyen szerepeket osztogatnak, nem olyan célok vezérlik, amivel az összeesküvés-elméletek tömik a nyilvánosságot. Erről ennyit. Viszont Orbánnak és más vezetőknek is megásták már az elején a csapdát, amibe ha el jön az idő, bele fognak esni.

Feltételezem, hogy Orbánnal és a többi vezetővel elhitették azt, hogy az alaptörvényben azért maradjon benne az előző alkotmányból a C), cikk, mivel azt a nép ,,lelkülete” igényli, de nem kell komolyan venniük. Ez a csapda, mert ezt nagyon is komolyan kell venni. A korunk demokráciái ugyanis a demokrácia deklarálására épülnek és a demokrácia illúziójának fenntartásával tudták csak azokat a népeknek eladni. Furcsán hangzik, de a nyugati demokráciák ilyen ,,sziklaszilárd” illúziókon alapszanak. Mindent elkövetnek tehát ezen illúziók fenntartásáért, mert ha népek számára világossá válik, hogy a demokráciák valójában diktatúrák, akkor a jelenlegi világrendet a népek ellenállása felőrölheti. Ezt tehát nyugat mindenképpen elakarja kerülni. De nagy politikai játszmák irányítása nem a nyugati vezetők kezében van, hanem mögöttük álló és valóban titkos háttérhatalomnak, amely a bankároknak tulajdonított rabszolga-világrend megvalósításához semmilyen érdekük nem fűződik. Arra számítok, hogy a háttérhatalom kiakarja és ki is fogja provokálni a népek szembe fordulását a nyugati gazdaság-politikai rendszerrel.
Magyar vonatkozásban arról van szó, hogyha tömegek kifejezésre juttatják az igényüket a hatalomban való valamilyen módon történő részvételhez – amit az alaptörvényünk is deklarál – akkor a demokrácia látszatának fenntartása érdekében a jelenlegi hatalom meghátrálhat, hogy mentse a menthetőt.

Orbán rendszerét természetesen nem lehet leváltani, mivel az nem Orbán rendszere, hanem egy világrend magyarországi ,,betagozódása”. A rendszeren kell változtatni olyan formában, hogy a nép bevonása a hatalomba a rendszert jobb működésre kényszerítse.
A demokratikus jogrendszer alapja a választási törvény, és nem az alaptörvény. Ha választási törvény függővé teszi a választottakat a választóktól, akkor demokrácia van, ha nem, akkor nincsen, függetlenül attól, hogy az alaptörvényben mi van írva. Az Orbántól és az ő rendszerének nevezett, de nem csak az ő demokráciájától meg lehet szabadulni, ha választónak leesik, hogy nem kell olyan feltételek mellett szavazni, ahogyan számára valakik megírták. Kösse a választó feltételekhez az X-et, mert az sokat adott a megválasztottaknak és semmit a választóknak.

Orbánéknak ásott csapda, amit C) cikknek nevezünk:

C) cikk
(1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.
(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
(3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állam jogosult.

Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionista helytartók, csapás a cionizmus ellen, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »