Klopp: Jó érzés ismét a BL-ben lenni

Klopp: Jó érzés ismét a BL-ben lenni

Maribor, Sevilla, Szpartak Moszkva – ezen csapatokat kapta a főtáblára jutást szerdán, a Hoffenheim elleni remek meccsen kiharcoló Liverpool a Bajnokok Ligája csoportkörében. Jürgen Klopp, az angol csapat német szakvezetője a klub hivatalos honlapjának elárulta, izgatott volt a csütörtöki sorsolás alatt, hiszen el akarták kerülni a Barcelonát, a Bayern Münchent, a Juventust és a Real Madridot.

Az ellenfelek közül legtöbbet a Mariborról beszélt, a szlovén bajnokot szerinte sokan alábecsülik, a Liverpool nem fogja. – Ez a Bajnokok Ligája, úgyhogy mindenkinek jár a száz százalékos tiszteletünk – közölte Klopp, aki azt is elárulta, semmit sem tud a szlovén labdarúgásról. Mint mondta, minden lehetséges információt begyűjtenek és elemeznek majd, mindent tudni fognak az ellenfelekről, mielőtt kifutnának ellenük a gyepre.

http://mno.hu/

Jürgen Klopp kiemelte, hogy a csoportkörben minden pontra szükség lesz, rá is hajt majd ezekre a csapata. – Nem vagyunk a sorozat favoritjai, még csak a csoportnak sem, csupán kihívók, ellenfelek – jelentette ki szerényen a német vezetőedző. Állítása szerint első körben a hétvégi, Arsenal elleni bajnokira készülnek majd, aztán jön a válogatott szünet, de reméli, mindenki egészségesen tér majd vissza.

– Néhány hetünk van; szükségünk van az időre és ki is fogjuk használni. Jó érzés [ismét a BL-ben szerepelni – a szerk.], nem is mondhatnék mást. Elkezdhetjük a felkészülést

– közölte Klopp. A német úgy véli, ellenfelei tartanak a Liverpooltól, de teljesítményükkel rá is kell szolgálniuk erre. A Hoffenheim elleni első húsz percről azt mondta, az volt az egyik legszebb futball, aminek a részese lehetett, de ezt a teljesítményt újra és újra meg kell ismételnie csapatának ahhoz, hogy sikeres legyen.

http://mno.hu/

A Bajnokok Ligája csoportköre szeptember 12-től december 6-ig tart, a pontos meccsidőpontok még nem ismertek. A csoportok első két-két helyezettje jut a legjobb 16 közé, a harmadikok az Európa Ligában folytathatják. A sorozat döntőjét 2018. május 26-án játsszák Kijevben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »