Kósa Lajos szerint nincs okuk szakítani Farkas Flóriánnal

Kósa Lajos szerint nincs okuk szakítani Farkas Flóriánnal

A Lungo Drom múlt heti ebédnek álcázott kongresszusán ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag újabb öt évre elnöknek választották Farkas Flóriánt, dacára annak, hogy Farkashoz és a korábban általa vezetett Országos Roma Önkormányzathoz számos botrány kapcsolódik. A szervezetnél már legalább fél tucat nyomozás zajlik, egyebek közt hivatali vesztegetés, hűtlen kezelés, közokirat-hamisítás és költségvetési csalás gyanúja miatt is vizsgálódnak a hatóságok.

http://mno.hu/

A Magyar Nemzet kérdésére Orbán Viktor miniszterelnök korábban megerősítette: személyes szándéka, hogy a jövőben Farkas Flóriánnal szeretné folytatni az együttműködést. Arról beszélt, hogy együtt kíván működni a cigányság szervezeteivel, személy szerint pedig mindig azzal, aki a legalkalmasabb.

http://mno.hu/

Az RTL Klub híradója most Kósa Lajost kérdezte az egyebek közt csalással gyanúsított Farkasról. A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, nem tud olyan eredményről, „ami megalapozná azt, hogy most vele szakítani kellene.” Később azonban hozzátette, ha bebizonyosodik, „hogy ennyit meg annyit tett el, akkor természetesen újragondoljuk az együttműködést”.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »