Különleges eseménnyel emlékezik Chester Benningtonra a Linkin Park

Egy speciális, publikus eseményt szervez Chester Bennington emlékére a Linkin Park. A zenekar egyelőre annyit árult el, hogy Los Angelesben rendezik, részleteket későbbre ígértek.

Facebook-oldalukon közzétett bejegyzésükben hozzátették: köszönik a rajongóiknak a szeretetet, ami erőt adott nekik ebben a hihetetlenül nehéz időszakban.

Chester Benningtont július 20-án holtan találták Los Angeleshez közeli lakásában. Boncolását július 21-én végezték el, a jelentés szerint a Linkin Park énekese felakasztotta magát. A halottkém hivatalának szóvivője korábban megerősítette, hogy a hálószobában, ahol a 41 éves énekest megtalálták, nem voltak drogok. Chester Benningtont Chris Cornell 53. születésnapján találták holtan. Cornell, Bennington barátja májusban vetett véget önkezével az életének.

A Linkin Park tagjai nyílt levélben búcsúztak társuktól. Az együttes közölte, hogy Bennington emlékére öngyilkosság-megelőző honlapot indítottak. A Chester.linkinpark.com szájton fontos információk szerepelnek, köztük olyan forróvonalak – a Suicide Prevention Lifeline (Öngyilkosság-megelőző életvonal) és a Crisis Text Line (Krízis üzenetvonal) – számai, amelyek segítséget tudnak nyújtani a kétségbeesett embereknek. A honlapon gyűjtik a közösségi médián megjelent üzeneteket is, amelyekben a rajongók búcsúznak az énekestől.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenes 116-123-as vagy 06-80/820-111-es telefonszámot!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »