Lebuktatta a Jobbikot Simicska Szeretője?

Lebuktatta a Jobbikot Simicska Szeretője?

A mai Magyar Nemzet vezércikkében Szerető Szabolcs, a lap főszerkesztő-helyettese gyakorlatilag lebuktatta a lap tulajdonosát, Simicska Lajost és annak pártját. Mint ismert, az elmúlt napokban újra jelöletlen plakátok lepték el a Simicska-féle Mahir plakáthelyeit. A plakátok a Jobbik Eldorádóját, a béruniós kezdeményezést hirdetik, de a párt tagadja, hogy köze lenne hozzájuk. Simicska „Szeretője” azonban addig okoskodott, amíg lehullt az amúgy is vékony lepel.

Szerető Szabolcs ugyanis a mai Magyar Nemzet vezércikkében a következőket írja:

„(…) a Jobbik üzenetei ugyanazon a felületen – a lapunk tulajdonosához, Simicska Lajoshoz köthető cégek helyein – jelentek meg, csak a feladó lett egy „magánszemély”. Ezt akár a jogszabályi rendelkezések kijátszásának is nevezhetnénk, valójában arról van szó, hogy azok egész egyszerűen nem vonatkoznak a mostani hirdetésekre.”

Hírdetés

A helyzet állása tehát a következő: Simicska Lajos lapjának főszerkesztő-helyettese ismeri be, hogy a Simicska Lajos által kilóra megvásárolt Jobbik hónapok óta futtatott kezdeményezését hirdető plakátoknak a Simicska Lajos-féle Mahir plakáthelyein történő megjelenése nem pusztán valami véletlen, sőt még csak a „jogszabályi rendelkezések kijátszásának” sem nevezhető.

Komoly meglepetést mindez persze nem okoz, inkább csak tovább erősíti a tényt, hogy Simicska-Jobbik viszony egyre szorosabb. Ugye az egész azzal kezdődött, hogy a csalódott hózentrógeres csávó keresett magának egy pártot. Előbb megírta a lapja, hogy egy Novák Előd nélküli, gyökértelenített Jobbikot már lehetne kamázni. Aztán boldog-boldogtalant, Kálmán Olgától az utóbbit leszolgázó Puzsér Róbertig leigazolt a médiáihoz, majd pedig elkezdett nyilvánosan találkozgatni Vonával. Simicska és a Jobbik egybeépülése ma már totális, és a hózentróger alá beszorulni látszik az ostoba Jobbik-közleményeket ma már kritika nélkül közlő, szebb napokat látott Index is. A sztori végén pedig ott áll ez a rengeteg plakát, amely az szdsz legszebb brüsszelita hagyományait idézi. Egyébként a jobbikosok által a „közgazdaságtudományok nagyasszonyának” nevezett Csath Magdolna szerint a párt célja megvalósíthatatlan.

Az előző, szintén jelöletlen plakátoknál az egyik névtelenül nyilatkozó jobbikosban legalább annyi volt, hogy amikor a HVG újságírója felhívta, hogy mit tud a plakátokról azt válaszolta: „Jé, már kint vannak?” Ez is azt mutatja, hogy Simi papi és a Jobbik között már megvalósult a kommunizmus, ahol már mindenki szükségletei szerint részesül a közös javakból. Talán a bérunió valódi jelentése is az, hogy Gáborka és Ádámka végül ugyanannyi zsebpénzt kaphat.

Most már csak az a kérdés, hogy van-e még egyetlen józan ember a Jobbikban, aki ki meri mondani, hogy nem a jogalkotóból vagy a Fideszből próbálnak hülyét csinálni a Simicska-papával folytatott bújócskázásukkal, hanem a magyar választópolgárokból.


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »