Lovas István: Elhallgatott hírek 199.

Német védelmi miniszter: tegyük vonzóbbá a hadsereget a homoszexuálisoknak!

JUNGE FREIHEIT

Ursula von der Leyen (CDU) német védelmi miniszter a német hadsereget vonzóbbá akarja tenni melegeknek. Ennek érdekében szemináriumokat terveznek, ahol e témáról oktatják a hadsereg tagjait, erősítik a nemi kisebbségek iránti toleranciát és megnyitják a Bundeswehrt a szexuális peremcsoportok előtt.

Verhofstadt ordenáré szövege (forrás: Politico reggeli kör-emailje)

Az Európai Parlament  liberális frakcióvezetője, Guy Verhofstadt így fakadt ki azután, hogy nem sikerült az olasz 5 Csillagos Mozgalom beléptetési tárgyalása Beppe Grillo pártvezetővel: „Azt gondoltam, hogy…” Ezután a „shit” (szar) szó szerepel az idézetben, de ez értelmezésében korrekt fordításban visszaadva  nagyjából annyi, mintha nálunk indulatból valaki azt mondaná, „arra gondoltam, hogy a kurva anyját”, vagy hogy „bassza meg”.

(A magyar nép jobbik részének e szó Verhofstadtra gondolva jut eszébe.)

„Kitoloncolás: az elutasított észak-afrikaiak többsége Németországban marad”

címmel a

DIE ZEIT

cikke arról ír, hogy tavaly több mint 8 ezer észak-afrikai menedékkérőnek utasították el a kérelmét Németországban, de 2016 novemberéig csak 368-an hagyták el az országot.

„Ennek több oka van”, írja a lap.

Hírdetés

Akinek türelme van a Josef Joffe főszerkesztő (egy vele kapcsolatos legfelsőbb bírósági döntésről a beszámoló később ma) irányítása alatt működő neokon lapban az „okok” részleteire, kattintson a cikkre.

Ausztria diszkriminálni akar uniós munkavállalókkal szemben

EUOBSERVER

Az Európai Unió polgárait meg kell akadályozni, hogy munkát vállaljanak Ausztriában, amennyiben egy szakképzett osztrák jelentkezett ugyanarra a munkára, mondta Christian Kern német szocialista kancellár, aki azzal vádolta a kelet-európai nemzeteket, hogy „munkanélküliségüket Ausztriába akarják exportálni”.

A hamburgi fellebbviteli bíróság nem (!) hozott gyáva ítéletet

DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN

E bíróság megengedte, hogy újságírók transzatlanti kötődéseit szatírában dolgozzák fel.

„A kabarészerű anyagoknak nem kell a legutolsó részletekig tartalmilag pontosaknak lenniük. A döntő az, hogy a publikumnál milyen összbenyomást keltenek”, idézi a független német lap a bírósági döntést.

Egy olyan ZDF-tévé szatíráról döntöttek, amelyben Josef Joffe, a transzatlantista (Magyarországot folyamatosan támadó, neokon) hetilap főszerkesztőjén gúnyolódtak , tényszerűen megemlítve, hogy Joffe hány transzatlanti szervezetnek dolgozik, illetőleg hogy a hetilap milyen lobbicsoportokhoz van bekötve, miközben a Die Zeitben e szervezetekről cikkeznek.

Azt a valós tényt is megemlítették a 2014-ben sugárzott szatirikus anyagban, hogy miközben Joffe jólelkűen írt egy Gauck-beszédről (Joachim Gauck német államfőről van szó),  elfelejtette nyilvánosságra hozni, hogy a Gauck-beszéd stratégiai részének megfogalmazásában szerepet vállalt.

Mocorog Alexander Soros

CRISIS GROUP

A tekintélyes Nemzetközi Válság Csoport (International Crisis Group) nevű politikai elemző intézet kör-emailben jelentette be, hogy hála Alexander Soros fél millió dolláros támogatásának, a politikai mellett gazdasági konfliktusokat is elemeznek majd.

/Kérem a Stockholm-szindrómás sajtót, hogy az erről esetleg kiadandó jelentésüket így kezdjék: „Soros Sándor, Soros György  magyar származású milliárdos fia…/

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »