Lovas István: Gyilkos-e Eörsi Mátyás?

Lovas István: Gyilkos-e Eörsi Mátyás?

A jobboldali liberális mandiner.hu portálon ma kiposztolták Schiffer András, az LMP volt első emberének nagy tetszéssel fogadott szövegét arról, hogy a kormány  Eörsi Mátyás egykori SZDSZ-es külügyi bizottsági elnököt és államtitkárt, a Gyurcsány-párt jelenlegi politikusát a Demokráciák Közössége nevű nemzetközi szervezet élére jelölte.

Schiffer facebook üzenetét a honlap így foglalta össze:

„Eörsi Mátyásnak a kilencvenes években is üzlettársa volt bizonyos Bauer Miklós. Márpedig Magyarországot soha, sehol ne képviselje olyan személy, aki önként választott társául egy ávós gyilkost. Pont.”

Miután a liberálisok szerint minden ember egyenlő, aminek következtében kettős mérce nincs, felvetődik a kérdés, Eörsi maga nem gyilkos-e?

Eörsi oldala ugyanis azonnal és attól a pillanattól kezdve antiszemitának nevez egy médiumot, ahol egy általuk annak nevezett írás jelenik meg. E médiumot utána antiszemita médiumként örökre bojkottálják.

Márpedig ha Eörsi ügyvédi irodájában hosszú éveken át Bauer Miklós gyilkos ex-ávóssal dolgozott együtt, vajon nem kézenfekvő-e, hogy e mérce alapján ne nevezzük őt is gyilkosnak?

Hírdetés

Schiffer írásában a Bauer Miklós által meggyilkoltak közül megemlíti Ries István egykori igazságügyi minisztert.

Azoknak, akiket az ügy – Eörsi, Bauer, Ries, az MTV hozzáállása az ügyhöz, stb. – részletesebben érdekli, csatoltam a témáról szóló cikket, amely 1999. február 2-án jelent meg a Napi Magyarországban.

 

*             *             *

EÖRSI “KÖRMÖS” ÜZLETTÁRSA: GYILKOS IS?

www.lovasistvan.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »