Lovas István: Kérik a kongresszust a „felforgató Soros csoportok” kivizsgálására

Michael Savage beszélgetős rádióműsor-vezető a kongresszust kéri a „felforgató Soros csoportok” kivizsgálására.

WORLDNETDAILY

Ezzel a címmel ismerteti cikkét az amerikai hírportál annak a rádiósnak a felhívásáról, aki Trump elnökkel a múlt héten egy órát beszélgetett annak a floridai Mar-a-Lago-i rezidenciáján.

Savage (akinek a neve vadat jelent) Amerika-szerte fogható „The Savage Nation” („A vad nemzet”) néven futó műsorában pénteken elmondta, hogy azt akarja, vizsgálják meg azon csoportokat, amelyek részt vehetnek „kémkedési, hazaárulási, zendülési vagy szabotálási” tevékenységekben.

Ilyenekként azonosította az ACLU-t (American Civil Liberties Union – az USA egyik legismertebb polgárjogi szervezete) és a Southern Poverty Law Centert (a szélsőséges – persze jobboldali –  szervezetekkel foglalkozó, ugyancsak közismert civil szervezet) is.

Savage Sorost „a kígyó fejének” nevezte, amiért e felforgató szervezetek közül számosat támogat.

Hírdetés

Ezt mondta: „háború van folyamatban azért, hogy ezt a nemzetet térdre kényszerítsék”, hozzátéve, ha ezek finanszírozóit nem tesszük közszemlére, úgy „a határokra, a nyelvre és kultúrára vonatkozó programjainkat nem fogjuk tudni törvénybe foglalni”.

Azt is elmondta, március 14-én megjelenő könyve (Trump’s War: His Battle for America/Trump háborúja – csatája Amerikáért) több mint 130, Soros által pénzelt szervezetet sorol fel.

Majd, hangsúlyozta, életében nem szólította fel a kormányt, hogy fellépjen bárkivel szemben, aki saját pénzével akár szocialista nonszenszek megvalósítására szólít fel, ha lehetőség van az ellene való küzdelemre.

„De amikor erőszakos forradalmárok a társadalom tartóoszlopait akarják szétverni és megtámadnak bárkit, aki ellenkezik nihilista nézetükkel, akkor a kormánynak lépnie kell és meg kell védenie az életet, szabadságot és a tulajdont azokkal szemben, akik azokat el akarják pusztítani.”

Trump kampánya során megígérte, hogy ha elnökké választják, Amerikában ismét a rend és törvény lesz az úr. Ehhez nem csak a rendfenntartást kell megerősíteni, hanem azon csoportok ellen eljárást kell kezdeményezni, amelyek erőszakra buzdítanak rendőrök ellen, részt vesznek lázadásban vagy fosztogatásban.

Lovas István – www.demokrata.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »