Lovas István: Megölték a BBC-s sztárok pedofíliáját feltáró tudósítónőt

Lovas István: Megölték a BBC-s sztárok pedofíliáját feltáró tudósítónőt

<![CDATA[]]>COUNTERCURRENT NEWS<![CDATA[]]>

A cikk nem a fentivel, hanem ezzel a címmel jelent meg (de az előbbit akarja mondani): „A BBC pedofíliát takargató ügyét feltáró tudósítót holtan találták”.

Összefoglaló: „Liz MacKean, korábbi brit tényfeltáró újságíró, aki leleplezte Jimmy Savile-t és a BBC-nél a pedofíliát védő kultúrát, 52 évesen halva találták.”

MacKean a BBC-nél dolgozott, ameddig onnan 2013-ban nem távozott, miután a BBC vezetői úgy döntöttek,  hogy letiltják megrázó és bátor tényfeltáró munkáját a ragadozó pedofil Jimmy Savile ügyeiben. Azért döntöttek így, mert Savile-t és a többi pedofilt védeni akarták.

Az „őrültnek” és „veszélyesnek” tekintett MacKeanről kiderült, igazat írt, miután Savile pedofíliája napfényre került 2012-ben. Egy teljes évvel azután, hogy MacKean először igyekezett megírni a nyilvánosságnak ugyanezt.

A BBC nem engedte, hogy adásba kerüljön a tényfeltárása és az elkövetkező éveket azzal töltötték, hogy igyekezzenek szétverni reputációját.

A halál okaként „szívszélhűdésből származó bonyodalmakat” regisztráltak.

Hírdetés

Amikor Savile-t és a BBC elitjeit vizsgálta már elmondta, érzi, élete veszélyben van.

Liz MacKean a második ismert BBC újságíró, aki gyanús körülmények között hal meg, miután igazat írt az establishment felső köreiben működő pedofil bűnszövetkezetről.

Jill Dando szintén riasztani akarta főnökeit a BBC-nél működő pedofil bűnszövetkezet működésére, figyelmeztetve arra, hogy „nagy nevek” érintettek.

A 37 éves Dandót 1999. április 26-án lőtték le egy máig megoldatlan állítólagos bűntettben.

Halála előtt a hölgy dokumentumot adott át a BBC-nek, amelyben bizonyította, hogy nagy BBC sztárok – köztük Savile – benne volt a bűnszövetkezetben.

<![CDATA[]]>www.lovasistvan.hu<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »