Magyar lány is szerepel Az utolsó Jedikben

Magyar lány is szerepel Az utolsó Jedikben

Úgy fest, a Disney-érában nem készülhet magyarok nélkül Csillagok háborúja-film. Nemes Zoé Paul Thomas Anderson új filmjében is szerepet kapott.

Nincs Csillagok háborúja magyarok nélkül. A hetedik epizódon, Az ébredő Erőn magyar kaszkadőrökön kívül egy kertészből lett greensman is dolgozott. A Zsivány Egyesben egy rajztanárból grafikus vált magyar munkáiban gyönyörködhettünk, és a Star Wars nyolcadik epizódjának, Az utolsó Jediknek az elkészítésében is részt vett egy magyar.

Hétvégén rendezte idei seregszemléjét a Disney, amelyen több Star Wars-témájú bejelentést is tettek. Ezek egyike volt, hogy Az utolsó Jedik készítéséről szóló filmet is bemutattak, ebben egy snitt erejéig láthatunk egy űrkaszinót. Ennek egyik vendégét alakította Nemes Zoé a tavaly február és április között zajlott forgatáson.

http://mno.hu/

– Csak az után beszélhetek, hogy decemberben kijött a film – mondta a Magyar Nemzet megkeresésére Zoé, de azt azért elárulta, hogy korábban dráma tagozatos iskolába járt, majd modellkedett, és szerepelt néhány videoklipben és reklámban. Végül az egyetem miatt Londonba költözött, és regisztrált egy casting ügynökségnél. Egy héttel később pedig már meghallgatása volt, amit sikerrel vett, így került be a Csillagok háborúja nyolcadik epizódjába. Többet azonban nem mondhatott.

http://mno.hu/

A lány idén február és március között már egy másik film forgatásán dolgozott. Egyik kedvenc rendezőjének, Paul Thomas Andersonnak a legújabb filmjében, a Phantom Threadben szerepel. Az 1950-es évek Londonjában játszódó alkotás a város divatvilágáról szól majd. Főszereplője a négyszeres Oscar-díjas Daniel Day-Lewis, aki a közelmúltban jelentette be, hogy felhagy a színészkedéssel – a Phantom Threadben játszott szerepe lesz az utolsó.

Nemes Zoé pedig elmondhatja magáról, hogy együtt játszott a hatvanéves színészlegendával, Day-Lewis karakterének varrónőjét alakította ugyanis. – Ez kihívás volt, mert rajtam kívül tényleg mindenki varrónő volt – mesélte lapunknak a színésznő, akinek egyébként sűrű decembere lesz. Az utolsó Jediket december 14-én mutatják be (idehaza), míg a Phantom Thread nemzetközi premierjét pedig 25-én tartják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »