Márfi Gyula: az iszlám az egész világot akarja – jelenleg Európa elfoglalása van soron

Márfi Gyula: az iszlám az egész világot akarja – jelenleg Európa elfoglalása van soron

A veszprémi érsek ezúttal sem kertelt: a migrációnak nem okai, céljai vannak, aki ezt vitatja, az hazudik, vagy téved. A szellemileg kiüresedett Európa alkalmas a magukat felsőbbrendűnek tartó muszlim tömegek területfoglalására – mondta Márfi Gyula egy tudományos konferencián péntek délelőtt Veszprémben.

A veszprémi egyházi vezető a Szaléziánumban tartott „Demográfiai problémák a Mediterráneumban a 19-20. században” nevű tudományos konferencián tőle megszokott őszinteséggel beszélt arról, hogy mit gondol Európa iszlamizációjáról.

„Azt gondolom, hogy a migrációnak nem elsősorban okai, hanem céljai vannak. Aki csak okokról beszél, az vagy hazudik, vagy téved. A túlnépesedésnek, a szegénységnek, vagy a háborúnak csak másod, vagy harmadrendű szerepe van a migrációban.”

„A muszlimoknál nem elsősorban szerelemből születik 8-10 gyerek családonként, hanem azért mert ők egy magasabb rendű lénynek tartják magukat, és a dzsihád azt követeli meg tőlük, hogy valamilyen módon elfoglalják az egész világot.”

„A sáriában (iszlám jogrendszer – a szerk.) azt olvashatjuk, hogy a világ a Dar al-Iszlámból (amelyet a sária szerint kormányoznak) és a Dar al-Harbból, azaz harci területből áll, melyet valamilyen módon el kell foglalni. Ez le van írva, a muszlimoknak ezt csak meg kell tanulni, be kell magolni, vitatkozni ezekkel nekik nem is szabad, ők csak teszik a dolgukat. „Jelenleg épp Európa elfoglalása van soron, amihez nyilvánvalóan hozzájárult az is, hogy kialakult egy szellemi-szociológiai légüres tér, és nincs erős ideológia sem.”

„Európában jelenleg mindenki azt hisz, amit akar, és általában senki nem hisz semmit. Ez ideális terep az iszlám számára, hogy bejöjjön” – mondta Márfi Gyula, aki szerint egyetlen földrész sem maradhat fenn sokáig erős ideológia nélkül. Szerinte látni, és komolyan kellene már venni azt, hogy a migrációnak a végső célja Európa iszlamizációja.

„Speidl Bianka iszlámszakértő nemrég számolt be arról, hogy egy londoni iszlámról szóló konferencián egy amerikai muszlim professzor bocsánatot kért a terrorcselekményekért, melyekkel lejáratják az iszlámot. A jelenlevő igen nagyszámú muszlim egyetemista válaszul kifütyülte. Ezen érdemes elgondolkodni” – elevenítette fel Márfi.

Az iszlám nem csupán egy vallás, hanem egy komplett, totalitárius ideológiai-politikai rendszer, mely a vallási résszel van átitatva. Míg a "nácik" faji, a kommunisták osztály, a muszlimok vallási alapon tartják magukat magasabb rendűnek. E szerint osztályozzák az embereket, és mi, akik nem vagyunk muszlimok hitetlenek, azaz „káfirok”, alacsonyabb rendűek vagyunk hozzájuk képest. A muszlimoknál tanaik szerint meg van az a kettősség, hogy egészen máshogy viselkednek, ha kisebbségben vannak, és másképp, ha többségbe kerülnek. Ezért bánnak és viselkednek más helyzetekben másként a káfirokkal.

„Ha Európa Dar-al Iszlámmá változik, akkor az úgynevezett Európának vége, ezt tudomásul kell venni. Akkor a szabadságot, és az egyenlőséget is elfelejthetjük.”

Márfi Gyula azt mondja ez saját véleménye, nem akar muszlimellenes hangulatot kelteni, de úgy tartja, hogy érdemes felhívni ezekre az emberek figyelmét, és gondolkozik azon, hogy megfogalmazza ezen gondolatait Ferenc pápa felé is.

A konferenciát Némedi Lajos alpolgármester nyitotta meg, majd a Mediterrán Világ Társadalmi Folyóirat szervezte előadások zajlottak, ahol a demográfiai adatokról és migrációról tanácskoztak.

(Vehir nyomán)

A veszprémi érsek korábbi nyilatkozatai:

A bátor veszprémi érsek kitart véleménye mellett: a muszlimok nemcsak nem akarnak, de képtelenek is alkalmazkodni

Veszprémi érsek: Európa a bevándorlók számára háborús terület, nem alkalmazkodni, hanem hódítani jönnek

Korábbi brit "egyenlőségi vezető" beismerése: "Azt gondoltam, a muszlimok be fognak olvadni… Pedig hát tudnom kellett volna"

Londoni muszlim egy britnek: "Ez a mi országunk! Takarodj, te koszos picsa!"

Párhuzamos jogrend: európaiaknak egy feleség és adófizetés, muszlimoknak több feleség és sok segély

Az iszlám és a nők, avagy hölgyeim, legyenek résen!

Magukat kereszténynek valló hasznos idióták küzdelme az iszlamofóbia ellen – De mit mond a Korán a keresztényekről?

Megtévesztés és rágalmazás az iszlámban, avagy egy eltérő kultúra álarca

A mohamedánok ajánlata a "hitetleneknek": áttérés, alávetettség, halál

Miért viselkednek így a muszlim betolakodók? – A türelemnek semmi értelme a mohamedán fenevaddal szemben


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »