Marxista liberálisok Darwin szavannáján

Marxista liberálisok Darwin szavannáján

Nos, kedves buta homofób náci barátom, akkor ideje, hogy egy sokkal okosabb tudományos elmétől megtudd! Valójában ]]>millió formában és színben előfordul]]>, legelsősorban pedig természetesen ]]>az állatok királyára jellemző]]>, úgyhogy leszel szíves belátni, elfogadni, hogy ez ellen tenni, büntetni, pláne a nyelvedre venni az buta és természetellenes. Valójában te teszel bestiálisan a természet ellen, nem pedig a homoszexuálisok!

Tudtad, hogy nőket dolgoztatni, és az általuk termelt javakat tőlük elszedve felélni teljesen helyénvaló és normális? Nem??? Pedig ez teljesen természetes, és sok formában megfigyelhető természet-anyánk édes ölén. Legelsősorban persze természetesen az oroszlánoknál, úgyhogy leszel szíves elhordani a vaskos, feketeharisnyás feminista lábikódat nőtüntetés helyett mondjuk dolgozni.

Nézzél szépen magadra, és utána rám. Ugye feltűnő az 50-70 kilogrammnyi színizom-különbség? Örülj azokon a kegyes napjaimon, amikor a hatalmas szívem nagy kegyesen hagy neked valami kis cafatot a bordák közti hártyákon. Félve elropogtathatod, amikor apuci már böfögni és teli hassal tévézni vágyik.

Tudtad, hogy a felsőszomszéd öreg Pistabácsit, valamint a mellettünk lakó fiatal srácot hátulról bármelyik pillanatban lerúghatom a lépcsőn? Pedig ez teljesen természetes odakint a vadonban, hiszen az oroszlánoknál is csupa harc és küzdelem a hímek élete. Komoly hierarchia van, és helyüket, rangjukat veszélyeztetettnek érző hímek bizony agresszíven léphetnek fel vetélytársnak tekintett fajtársaik ellen. Joggal érezhetek hát így, ezért a lépcsőházban leosztani a többi egyednek néhány taslit, kokit, sallert, csicskalángost, az teljesen természetes. Piciny darabokat is kiharaphatok az oldalukból, majd a legyek beköpik, és akkor nem fog annyira vérezni. Sántít, nedvedzik majd utána picit a nózija?

Tudtad, hogy peteéréskor a lakókörnyezetünk valamennyi nőjét hátulról baszhatom napi 8 órán keresztül, ha erősebb vagyok a többi hímnél? Bizony ám! Fogadd el kérlek, hogy ezt nem is én akarom igazából, egyszerűen csak a természet diktál, az én kis kezem pedig kockás füzetbe írja a sorokat. Kérlek, ne hisztizz, ne féltékenykedj, hanem engedj a vadon szavának, és várd türelemmel, ahogy néhány hét múlva a kis almot majd szádban hordozhatod egyik biztonságos pusztáról a másikra. Teljesen természetes ez, az atomok, hormonok akarják, mi pedig csak utat engedünk a dolgok szabad folyásának.

Erkölcsök, vallások, hittételek, tanítások? Ugyan már! Micsoda butaság ez, hiszen MI is a természet részei vagyunk, nem idegenhetünk el tőle! Mi az, hogy ma nem akarod, mert nincs kedved, és különben is fáj a fejed. Ne bohóckodjunk már, kinek fáj a feje a természetben?

Tudtad, hogy teljes joggal űzhetem el a barnább, feketébb, kissé göndörebb fajtársainkat a területemről? Indiai, pakisztáni, arab, néger, cigány, kaftános, pajeszos zsidó, hát sajnos nem teljesen olyan cicák ezek, mint amilyen szép nagy sörényes én vagyok, tehát a leopárdok és a gepárdok sorsában kell osztozzanak. Zsákmányukat gyakran elorzom, hiszen erősebb vagyok és úgy általában véve is jobb helyen van nálam az, amiért ők hosszasan és keményen dolgoztak, mert általában véve ez az élet rendje. Meg kell tanulniuk nekik is, hogy nincs ingyenebéd, hacsak nem egy sokkal gyengébb kiscica sikeres vadászata után szerzik azt meg.

Hírdetés

A természet diktálja, hogy az erősebb jogán elvegyem azt, amit megkívántam. Sajnálom, de nem én akarom így, hanem a vérem, az ösztöneim, a genetikai determináltságom. Ha annyira éhes, majd fog magának újabb kisgazellát, és azt talán már nem veszi el tőle egy magamfajta. Ha…

Tudtad, hogy dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr 2010 tavaszán választásokat nyert, és átvette a falka vezetését? Nos, sajnos az a helyzet, hogy eszerint az MSZP-SZDSZ vezetők gyerekeinek… Szóval, hát… Sajnos genetikailag mind az előző vezérhímek utódai, ezért picikét át kell harapjuk a nyakszirtjüket, enyhe ütésekkel bezúzni koponyáikat, hogy az őket megszülő nőstények hamar újra fogamzóképesek legyenek, és helyettük sok kis narancssárga fideszivadéknak adjanak életet!

Olyan csodálatos az élet, a születés. A halál szörnyűnek hat, de így adhatunk helyt az újnak, a szépnek, a jónak, a genetikailag tisztának. Megértheted te is, a leégett erdő helyén is azonnal sarjad a zöld, és nemsokára a halott fák tápanyagaiból népesíti be újra a Földet. Ilyen az élet, állandó körforgás.

Tudtad, hogy a liberálisok, genderesek, transzharcosok, online-portálok újságírói, meg úgy általában az egész kis hitvány, edzetlen, göthös-dohányos társaság általában kurva nagy marxista, meg egész életében mást se akar, mint szebbé, jobbá és igazságosabbá tenni az emberiséget meg úgy általában a „bolygót”, de amikor buzulni kell, akkor hivatkozásként valahogy nem annyira humanista már mégse, és hirtelen a természethez fordul? Elég érdekes módszer ez tőlük, mert a vadon törvényei alapján nemhogy enni nem tudnának, de ha a másik, erősebb falka nem akarja, még egy fröccsteraszra belépni se.

]]>www.tutiblog.com]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »