Megdöbbentő, ami azután történt, hogy egy dühös bácsi számon kérte Vona Gábort

Megdöbbentő, ami azután történt, hogy egy dühös bácsi számon kérte Vona Gábort

Az idős bácsi először kért egy fél (tényleg csak fél) pohár vizet a Jobbik standjánál, majd Vona Gáborhoz fordult.

„Az országban 2,5 millió nyugdíjas él… (egy kis szünet – talán a differenciált nyugdíjemelés mikéntjére fog rákérdezni?), és maga azt mondta, hogy a szájukból szennyvíz folyik!!!444négynégynégy Mikor fog már végre bocsánatot kérni?”

Vona Gábor válasza kissé meglepte: „én nem mondtam ilyet”.

„Én nem hiszek senkinek – mentett a bácsi, majd hozzáfűzte -, de a tévében is ezt mondták”.

De ami ezután történt, az volt ám az igazán megdöbbentő! Ugyanis Vona Gábor egy mobiltelefon segítségével felolvasta neki a teljes, nyugdíjas polgárháborúról szóló bejegyzését.

Hírdetés

S miután egyértelművé vált mindenki számára, hogy nem sértette meg a nyugdíjasokat (még a bácsi is azt mondta ezután, hogy ezek szerint a tévében kiforgatták Vona Gábor szavait…), a politikus hangsúlyozta, így nem is kell bocsánatot kérnie. Viszont Tupó bácsitól, akiről valóban szólt a bejegyzés, nem is fog.

A Jobbik elnöke ezután röviden ismertette pártja idősügyi programját, amelyet egyébként egy hazugságvizsgálós vitában ütköztetne Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Eszerint bevezetnék a férfiak számára is a negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba-menetelt, a nyugdíjemelés differenciált lenne, így ebből nagyobb arányban részesülnének a kisnyugdíjas, valamint csökkentenék az alapvető élelmiszerek áfáját, és nagyobb hangsúlyt kapna a közbiztonság, hogy az időseknek ne kelljen rettegnie. Ezenfelül a Jobbik gondoskodna a nyugdíjasok érdemi szórakoztatásáról is, amelynek egyik ellem lenne egy Nemzeti Vándorszínház megalakítása.

A bácsi – más kérdés híján – mindezeket még végighallgatta, aztán otthagyta az utcafórumot:

így például sem az egészségügy valódi helyzetéről, sem a devizahitelesek ügyéről, de még csak a bérunióról sem értesülhetett.

De talán a tévében egyszer majd ezt is elmondják.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »