Meghalt a volt pornós, aki nemi erőszakról beszélt

Álmában elhunyt Amber Rayne volt pornószínésznő, aki korábban egy évtized alatt közel félezer filmhez adta a nevét.

Álmában életét vesztette a 31 éves expornószínésznő, Amber Rayne – írta a The Telegraph. A nő tavaly vonult vissza, miután csaknem ötszáz filmben szerepelt egy évtized alatt. Szakmán túli ismertséget viszont leginkább azzal szerzett magának, hogy a szintén pornós James Deent nemi erőszakkal vádolók sorát gyarapította. Rayne-t a Los Angeleshez közeli, Sun Valley-i otthonában találták meg a hétvégén. Halálának körülményeit Los Angeles-i orvosszakértők vizsgálják.

Rayne tavaly decemberben beszélt arról a The Daily Beastnek: Deen arcon vágta őt, és olyan erőszakosan közösült vele, hogy vérzett is tőle. A nő szerint a pornós akkor dühödött be, amikor nem sértegetésnek szánva leribancozta őt egy felvétel során. Análisan közösültek, mikor a férfi elborult és kétszer is arcon vágta őt, majd durván nekiesett. Rayne szerint annyi történt csak, hogy a rendező elkáromkodta magát, és kikísérték őt a mosdóba. Az expornós a történtek ellenére a barátjának nevezte Deent. A detroiti nő eredetileg egyébként hagyományos színésznőnek készült.

Korábban beszámoltunk róla, hogy pornószínésznők sora vádolta már meg Deent nemi erőszakkal. Így tett volt barátnője, Stoya, ahogy Ashley Fires és Kayden Kross is. A korábban önmagát feministaként meghatározó férfi tagadta a vádakat. Pornós szereplései mellett egyébként filmszínészként is kipróbálta magát: Lindsay Lohannel közösen szerepelt a Vétkek völgyében.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »