Meghalt Finkelstein, Orbán letagadott homokos zsidó kampánymestere

Meghalt Finkelstein, Orbán letagadott homokos zsidó kampánymestere

A Washington Post értesülései szerint tegnap tüdőrákban elhuny Arthur J. Finkelstein, az amerikai republikánusok kampánystratégája. A 2008 óta a Fideszt is tanácsaival ellátó szakember tanácsaival több tucat politikust vezetett sikerre – írja a Magyar Nemzet.

A szakember társával, George E. Birnbaummal együtt dolgozott a Fidesz választási és népszavazási kampányain, cégük honlapján a mai napig ott van referenciaként a párt kétharmados győzelme. A kapcsolat tényét Lázár János 2015-ben még tagadta, Orbán Viktor azonban nem sokkal később az RTL Klub kérdéseire már úgy válaszolt: „jól ismerem, nagyon kiváló és elismert szakember”, majd azt is elismerte, hogy alig két napja járt nála utoljára. Hogy Finkelstein pontosan kivel állt kapcsolatban, és ki fizette őt, arról csak ködös információk láttak napvilágot. Az Index korábban arról írt, hogy az egyetlen konkrét és kimutatható üzleti kapcsolat a magyar kormánykörök és Finkelstein között a Danube Business Consulting nevű londoni tanácsadó cég, amelyet Finkelstein és Habony Árpád közösen alapított.

A Ron Werberhez hasonlóan gátlástalan kampányairól hírhedt zsidó kampányguruval közvetetten portálunk is többször foglalkozott, ahogy az a kapcsolódó anyagainkból kitűnik. A keresztényi kormányunk szempontjából nem elhanyagolható az a tény sem, hogy nem érte be a saját nemével való fajtalankodással, két gyereket is nevelt az illiberális tanácsadó.

Hírdetés

A Jewish News Source már 2013-ban összeálíltásban méltatta a fajtársukat, aki olyan véresszájú és -kezű politikusokat segített komoly eredményekkel, mint Ariel Saron, Benjanmin Netanjahu és Avigdor Lieberman.

(Kuruc.info)

Lánczi András erkölcsi érzékéről

Pikáns: a kormány zsidó iránymutatással, izraeli mintára bosszantaná a neki nem tetsző zsidó-liberális szervezeteket

Monsieur Habonyt már exportálják is – Európában turnéznak Finkelsteinnal


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »