Megröptették Vajna Tímeát

Megröptették Vajna Tímeát

Ugyanazzal a helikopterrel közlekedhetett Andy Vajna filmügyi biztos és felesége, Vajna Tímea, mint korábban Rogán Antal és családja és Habony Árpád, amikor a sajtó elől menekült Makaóból hazaérve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről – szúrta ki a HírTv.

Vajnáék a negyedik házassági évfordulójukat ünnepelték. A helikopter megszólalásig hasonlít arra a gépre,

amivel Rogán Antal bulibáróként, a puritán elvekről szóló ígéreteit semmibe véve egy hétvégi celebesküvőre ment, majd a mándoki kastély elnöki lakosztályában hajtotta álomra a fejét.

Hírdetés

Sőt, amikor magánrepülővel érkezett a Liszt Ferenc repülőtérre Habony Árpád és Demján Sándor Makaóból, Habonyt ugyanaz a cég vitte el, amelyik Rogán Antalt és családját a szabolcsi lakodalomba.

A lajstromjel alapján a gép tulajdonosa a Fly-Coop Kft. A cég a friss mérlegadatok alapján remek évet zárt tavaly, csaknem ötszörösére nőtt az adózott jövedelme, mint azt a Célpont kiderítette.

Normális esetben talán nem is bírna hírértékkel, hogy egy jómódú pár helikopterezéssel ünnepli egybekelésük évfordulóját, de a műfaj, annak is Rogán miniszter úr általi korábbi gyakorlása, majd a lagzijárat letagadása miatt mégsem normális eset.

A jelek szerint a kormányfőhöz legközelebb álló személyeknél valahogy szinte elvárás, hogy időnként bapattanjanak a forgószárnyasba. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »