Metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy 36 éves nõ; az áldozat életét vesztette

Metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy 36 éves nõ; az áldozat életét vesztette

Update: Őrizetbe vették az ügyészek azt a nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt, tájékoztattak igazságügyi források.

A források szerint a nő ellen gyilkosság, gyilkosságra tett kísérlet miatt indult eljárás.

—————————————-

Kedd este a bukaresti metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy 36 éves nő. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. Az asszony előzőleg hasonló módon belökött egy másik fiatalasszonyt a metrósínek közé, azonban neki nem esett baja.

Hírdetés

Az éjszaka folyamán a fővárosi rendőrök elfogták a gyanúsított személyt. A bukaresti törvényszék ügyészei kihallgatták a gyanúsítottat.

A rendőrség közleménye szerint az éjszaka folyamán kihallgatták azt a gyanúsítottat, aki a Costin Giorgian és a Dristor 1 metróállomáson elkövette a tetteket.

A rendőrök egy 36 éves nőt kísértek be a bukaresti rendőr-főfelügyelőségre kihallgatásra, akinek ismertetőjelei megegyeztek a tanúk leírásával. A közlemény szerint tovább folytatják a nyomozást az ügyben.

A fővárosi rendőrség szóvivője, Diana Sarca azt nyilatkozta, a feltételezések szerint az elhunyt és a tettes előzőleg konfliktusba keveredett.

A rendőrség megköszönte mindenkinek, aki segített a tettes elfogásában, és mindenkit biztosítottak, hogy „az intézmény szakértői minden üzenetet leellenőriztek és kielemeztek”. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »