Nagy Ádám csodával határos módon gyógyul

Korábban elkönyvelték, hogy ősszel játszhat legközelebb, a jelek szerint ez nincs így.

Véget ért a Serie A idénye Nagy Ádám számára – értesülhettünk a Bologna honlapját böngésző Magyar Távirati Iroda szomorú híréről április 13-án. Az olasz klub honlapja szerint a 21 éves magyar válogatott labdarúgó négyfejű combizma sérült meg egy edzésen előző nap.

Felépülésének idején akkor 45 napra tették, ezért tűnt biztosnak, hogy már nem léphet pályára a május 28-án záruló szezonban, és esélytelennek látszott az is, hogy pünkösdhétfőn, június 5-én Bernd Storck rendelkezésére álljon a magyar válogatott Oroszország elleni felkészülési mérkőzésén.

Ehhez képest pontosan 5 héttel a rossz hír után örömteli fordulatba botlott a Csakfoci.hu futballszakportál, amely az „1000 Cuori Rossoblu” olasz honlapról képes beszámolót szemléz arról, hogy Nagy Ádám edzésgyakorlatokat végez.

http://mno.hu/

 

A hír mentén megjegyzik, hogy a hátra lévő két fontos feladatra akár rendelkezésre is állhat Nagy, igaz, a most hétvégi, Milan elleni szereplésének még sokkal kisebb az esélye, mint a záró fordulóban a Juventus elleninek, ahol Nagy egy, a BL-döntőre spóroló Juventus számára várhatóan tét nélküli mérkőzésen csillogtathatja meg tudását.

A Milan–Bologna mérkőzésre vasárnap 15 órakor kerül sor, a Digisport 3 televízió közvetíti.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »