Nagy bűnt követett el a pápa: náci koncentrációs táborokhoz hasonlította a migriszállásokat – a zsidók szóltak, hogy gyónnia kell

Túlzásnak érzi a pápa szavait az American Jewish Committee (AJC), hiszen a "menekülteket" senki nem akarja dolgoztatni és megölni a táborokban. A Vatikán sajnos magyarázkodik.

Szombaton Ferenc pápa a "náci" koncentrációs lágerekhez hasonlította a migránsszállásokat a török partokhoz közel fekvő görög szigeteken. Az American Jewish Committee úgy véli, a pápa megbánhatja a szóhasználatot, mert bár a "menekült"szállásokon tapasztalható feltételeken nyilván sok javítanivaló van, sok helyen rossz körülmények közt élnek, de semmi esetre sem koncentrációs táborokban. Utóbbiakat ugyanis azért hozták létre, hogy az ott élők rabszolgamunkát végezzenek, és milliókat megsemmisítsenek – okították ki a katolikus egyház fejét az új világvallás tanaiból a zsidók.

Hírdetés

"Nem összeegyeztethető a tragédia mértéke" – nyilatkozta ki az American Jewish Committee, amely szervezet ráadásul a fehér nemzetekbe idegen fajtájú tömeges bevándorlást már régóta aktívan támogatja, így különösképp tapsolnia kellett volna a pápa kijelentései miatt, de hát van egy dogmatikai sorrend, amit nem szabad csak úgy felrúgni.

A Vatikán úgy reagált, hogy a pápa arról beszélt, hogy míg a nemzetközi egyezmények fontosabbnak tűnnek, mint az emberi jogok, ilyen értelemben koncentrációs táborok a menekültszállások – írja a CNN.

Csak egy példa…

…az AJC ördögi terveiből, hogy némi fogalmunk legyen, kik is ezek a zsidók: Stephen Steinlight, a szervezet – mely mindig támogatta a nem fehér tömeges bevándorlást Amerikába – egykori igazgatója egyik 2001-es írásában, melyben a fehér népesség mexikói bevándorlás miatti csökkenő arányára stratégiai módon tekintett, egyszersmind rámutatott az AJC bevándorláspolitikájának valódi okára:

Még talán egy újabb generáció erejéig, egy optimista jóslat ez, a zsidó közösség tehát abban a pozícióban lesz, hogy képes legyen megosztani és uralkodni, majd pedig szelektív koalíciókba lép, melyek a mi érdekeinket segítik.

(Kuruc.info – HVG – CNN nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »