Nagyon elég lesz ebből!

Nagyon elég lesz ebből!

Minden tiszteletem a marokkói rendőrségé! Létezése ugyan nem markánsan indokolható a fenti hír alapján. De valóban örömhír, hogy az ügyben nyomozást indítottak. Ha arra járok egyszer, viszek nekik egy zsák kuszkuszt.

Félreértés ne essék: ez nem migráns-probléma. Ez kulturális félreértés. Nem értjük úgy igazán egymás szocializációs univerzumát.

Ha a buszon valaki megbánt egy nőt, én leginkább ütni szeretnék. Nem visszafogottan, végiggondolva ennek társadalmi következményeit, hanem úgy nagyon.

Tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy ez nem túl toleráns. Ezért minden reggel felpofozom magam a tükör előtt. Sőt, barátaimmal is rendszeresen konzultálok ebben az ügyben. Ők az kérik többnyire, hogy ezt testi épségem megtartása érdekében ne tegyem.

De abban úgy egyetértenek, hogy az a rohadék, aki nőt, gyereket, kisebbet bánt, azt úgy joggal vonjuk felelősségre. Sőt, nem hagyjuk annak lehetőségét sem, hogy ez előforduljon! És nem igazán szeretnénk olyanokkal együtt élni, akiknél ez természetes.

Szóval migráns turné újra!

Komolyan, hozzunk be az országba még egy raklapnyi szemetet? 

Hírdetés

Én abban a kultúrkörben nőttem fel, ahol a nőt tisztelni kell. Nem általában, mindig. A gyereket, a gyengébbet istápoljuk. Ez nem kényszer, ez természetes. Ez nem elvárás, ez a férfi kötelezettsége.

Tehát, tényleg, gondoljuk már végig, hogyan akarunk élni?!

Emberként, vagy élősködőként?

Foto: dailymail.co.uk

Máté T. Gyula – ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »