Négy nap alatt több mint 21 millió forintot adományoztak a Jobbiknak – támogatói csekkes kampányt is indítanak

Négy nap alatt több mint 21 millió forintot adományoztak a Jobbiknak – támogatói csekkes kampányt is indítanak

"A közösségi adományozási kampány negyedik napjának végéig már sok ezer magyar ember áldozott arra a saját pénzéből, hogy a Fidesz tervei ellenére a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik mégis el tudjon majd indulni a választáson" – írja közleményében a Jobbik, alább olvasható a folytatás.

Hétfő estig 2715 embertől összesen 21 366 800 forint adomány érkezett a megadott bankszámlánkra. Az eddigi legkisebb adomány értéke 200 forint, míg az eddigi legnagyobbé 1 000 000 forint volt. Az utalások többsége 1000 és 10000 forint közötti összeg. Mi mindenkinek hálásan köszönjük az eddigi támogatását, akármekkora összeggel is segítette a Jobbikot, mert minden forint számít ahhoz, hogy megakadályozzuk Orbán ördögi tervét és megvédjük a magyar demokráciát.

Hírdetés

A Jobbikhoz rengeteg megkeresés érkezett, hogy az emberek szeretnének csekkes befizetésekkel is hozzájárulni ahhoz, hogy a kormányváltó erő el tudjon indulni a választáson, ezért sok tízezer támogatói csekket gyártattunk le, amelyet eljuttatunk tagjainkon, szimpatizánsainkon keresztül azokhoz, akik ily módon szeretnének becsatlakozni a közösségi adományozási kampányba – közölte Szabó Gábor pártigazgató.

Korábban írtuk:

Adománygyűjtésbe kezd a Jobbik, Vona a HírTV-ből üzent Orbánnak

Utcára szólítja híveit a Jobbik


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »