Nem elég a plakátkampány, Szijjártó is telefonál mindenkinek

Nem elég a plakátkampány, Szijjártó is telefonál mindenkinek

A Fidesz telefonos „tájékoztató kampányt” indít a legújabb, az úgynevezett Soros-tervről szóló nemzeti konzultációról – jelentette be szerdán Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Az MTI tudósítása szerint Hidvéghi azt mondta: „a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van”, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, és „ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését”.

Az akciónak állítólag két célja van, egyrészt szeretnék tájékoztatni az embereket a legfrissebb fejleményekről a Soros-tervvel kapcsolatban, és elmondani mi történik ezekben a napokban, hetekben Brüsszelben. Másrészt szeretnének mindenkit arra buzdítani, hogy töltse ki a konzultációs ívet. A telefonos kampányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd a részvétel fontosságáról.

http://mno.hu/

A kormány és a Fidesz ezzel a lépéssel már tényleg mindenkihez megpróbálja eljuttatni a politikája fő üzenetévé tett „Soros-terv” elleni küzdelmet. Már folyik az ügyben egy plakátkampány, a médiában is futnak az erről szóló hirdetések. Emellett aktivisták is járják a házakat, hogy minden lakásba becsengetve megkérdezzék, a lakók kitöltötték-e az íveket, illetve szándékukban áll-e kitölteni. Ha utóbbira igent mond valaki, annak egy kampánykiadványt adnak.

Az egyik ilyen látogatásból kínos konfliktus is kialakult: Két nyugdíjas önkéntes rátámadt egy idős és vak zongoraművészre a saját lakásának ajtaja előtt. A két önkéntes azon húzta fel magát, hogy a muzsikus azt válaszolta nekik: a kukába dobta a konzultációs kérdőívet. „A nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, sorosbérenceztek. Pár másodpercig tarthatott az egész” – írta a művész lánya. 

http://mno.hu/

http://mno.hu/

Telefonos kampányt a Fidesz legutóbb augusztus végén indított, akkor Vona Gábor Jobbik-elnök állítólag nyugdíjasokat sértő mondataira hívták fel a figyelmet, hozzátéve, hogy ne felejtsék el ezeket, ha majd szavaznak.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »