NÉMET NYILVÁNOSSÁG, NÉMET RENDŐRSÉG

NÉMET NYILVÁNOSSÁG, NÉMET RENDŐRSÉG

A müncheni gyilkos (21 éves, iráni, Németországban született, éljen az integráció!) a rendőrségi nyilatkozat szerint egy színházi kellék pisztollyal követte el a kilenc ember halálát és huszonegy sebesülését okozó támadását. Tettéhez háromszáz (!) lőszert vitt magával.

A német rendőrség 24 óra alatt mindent kivizsgált, mindennel tisztában van, és minden lelkiismeret-furdalás nélkül kijelentették, hogy „magányos elkövetőről” van szó, aki „semmilyen módon nem köthető radikális szervezetekhez vagy az Iszlám Államhoz”.

Akkor tegyünk fel néhány kérdést:

1.: Miképpen jut hozzá egy rossz anyagi körülmények között élő, 21 éves fiatal egy kellék pisztolyhoz, amely vissza van élesítve?

2.: Ki élesítette vissza a kellék pisztolyt?

3.: Mikor élesítették vissza a kellék pisztolyt?

4.: Miért élesítették vissza a kellék pisztolyt?

5.: Az iráni származású gyilkos vitte el valahová visszaélesíteni a kellék pisztolyt?

6.: Az iráni származású gyilkos már visszaélesítve vásárolta meg a fegyvert?

7.: Ki segítette hozzá a fegyverhez és hogyan?

8.: Mennyiért vásárolta meg a fegyvert?

9.: Hogyan lehet ma Németországban hozzájutni több száz lőszerhez?

10.: Mennyiért lehet ma Németországban hozzájutni több száz lőszerhez?

11.: Hozzájuthat-e ma Németországban egy 21 éves, rossz anyagi körülmények között élő iráni származású fiatal több száz lőszerhez és egy visszaélesített kellék pisztolyhoz egyedül, önmagában, úgy, hogy nincs egyetlen segítője sem?

Egyelőre ennyi kérdésem van. De én teljesen laikus vagyok, megkockáztatom, egy szakembernek lenne még legalább ugyanennyi kérdése.

De hiába minden kérdés, ugyanis a német rendőrség politikai elvárásoknak tesz eleget, ahelyett, hogy tisztességesen végezné a munkáját.

A politikai elvárás pedig az a mai Németországban, hogy a migránsok által elkövetett bűncselekmények és/vagy terrortámadások esetén minél hamarabb zárják le az ügyet, lehetőség szerint ne beszéljenek az elkövető származásáról, és még inkább tüntessék el, tagadják le a terrorista indítékokat.

Ugyanez a politikai elvárás a németországi nyilvánosság felé is, és ennek a politikai elvárásnak a németországi sajtó önként eleget is tesz. A németországi sajtó –tisztelet a ritka kivételnek!- kézi vezérelt, hazug, aljas és becstelen. Csak az elhallgatásban, a tények elferdítésében és a mainstream politikának történő falazásban képes nagyot alkotni. A németországi média ma pontosan olyan, mint a kelet-európai, kelet-közép-európai sajtó volt ötven éven át. A németországi sajtó ma pontosan olyasmiket produkál, mint amiket mi átéltünk annak idején. Például amikor felrobbant a csernobili atomerőmű, és idehaza megírták vezércikkben, hogy nincsen semmi baj, menjen mindenki nyugodtan a napra, és egyen bátran sok friss zöldséget. Ugyanilyen gennyes és közveszélyes a német sajtó manapság, minden migránsokkal kapcsolatos hír tálalásában.

Hírdetés

Persze, ezzel nincs egyedül.

Hiszen jó két napig a francia sajtó is arról próbálta meggyőzni a francia közvéleményt, hogy a nizzai terrorista nem is terrorista volt, nincs „iszlamista szál”, nem voltak segítői.

De, voltak, és de, van…

Amúgy teljesen mindegy, hogy ezek az állatok iszlamisták-e vagy „csak” éppen magányos tömeggyilkosok. Mint mondjuk most, a legfrissebb esetben, a Stuttgart melletti, bozótvágó késsel gyilkoló, szír „menekült” tettének indokait vizsgálva. Nem mindegy, hogy ez a rohadt geci szír patkány miért ölt? Vagy ha nincs iszlamista szál, akkor nincs semmi probléma, nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem tovább haladni…

Hamar, nagyon hamar vége lesz ennek. És borzalmas vége lesz. Gondoljunk csak arra, hogy a nizzai terrormerénylet után a francia miniszterelnök felszólította a francia állampolgárokat, hogy csatlakozzanak önkéntesként valamelyik, bármelyik rendfenntartó erőhöz.

Ez persze érthető, de egyszersmind a polgárháború előszobája. És annak beismerése, hogy az állam nem garantálja többé állampolgárai biztonságát. És ettől kezdve már csak idő kérdése, hogy egy újabb terror merényletet vagy „csak” egy „magányos”, nem iszlamista gyilkosságot követően a franciák bemenjenek valamelyik külvárosi no go zónába, és lincseljenek.

És ha akkor majd ártatlan muszlimok fognak meghalni, az ő vérük is a jelenlegi európai vezetők lelkén fog száradni.

Mert minden terrortámadás és „magányos” bevándorló által elkövetett gyilkosság áldozatának vére azoknak az európai vezetőknek a lelkén szárad, akik pártolják, helyeslik és lehetővé teszik a tömeges migrációt.

Ezek remélhetőleg börtönben fogják végezni. Minél előbb, annál jobb!

És visszatérve a biztonság kérdéséhez, ne felejtsük el azt sem, hogy a mostani, Stuttgart melletti szír gyilkost úgy tudták gyorsan elkapni, hogy egy arra járó állampolgár, látva az eseményeket, egyszerűen elütötte.

Sajnos nem elég nagy sebességgel…

És ne menjünk el szó nélkül e mellett a hír mellett sem:

„Iszlám uralom:

Svédországban szórólapokon, matricákon jelent meg az alábbi mondat:

A beteg üzenet az sugallja, hogy a demokráciát le kell váltani az iszlámra.

Svédországban egyre inkább elszabadul a pokol a migránsok miatt, több erőszakos cselekmény is történt az elmúlt egy évben. Számos No-Go zóna alakult ki, ahol erőszakos migránsok élnek.”

Azt hiszem, ezeknek a röpcéduláknak, matricáknak a készítőit és terjesztőit kellene nagyon hamar megkeresni, és azonnali hatállyal kitakarítani Európából. Takarodjanak haza, és dögöljenek meg otthon, a kibaszott teveszaros sivatagjukban.

És vajon mi a helyzet ővele:

“Merénylet Münchenben? Jól van ez így!” – török nő megköszönte, hogy kiemelték a németek a tevetrágyából

A péntek késő délutáni müncheni terrortámadás utáni órákban nem lehetett tudni, hogy ki, kik és milyen indítékból gyilkoltak halomra németeket. Németországban közben a már „beilleszkedett” jött-mentek ünneplik az iráni terrorista mészárlását.

Külön érdekes az, hogy miként reagálnak a már Németországban született, tehát a német kultúrába, életérzésbe „integrálódott”, többgenerációs török fiatalok a tegnapi müncheni terrortámadásra. Egy Sevval Aytekin nevű, Németországban élősködő török nő még tegnap a következőképpen posztolt az egyik közösségi oldalon:

Terrorista merénylet Münchenben? #jól van ez így!!!!! Németország pénzeli a PKK-t (Az autonómiáért fegyveresen is küzdő Kurd Munkáspárt – H. J.) Németország azt szeretné, hogy irtsák ki Erdogant. Németország azt szeretné, ha Törökországot elpusztítanák. Nekem meg most a részvétemet kellene kinyilvánítanom? Nem. Várjatok csak Merkelre, az még sokkal rosszabb lesz. #karma

A Németországban kikupálódott török nő ma reggel rátett még egy lapáttal a tegnapi arcátlanságára:

Büntetést kapok a tegnapi posztomért? Na csak tessék, Németország. Én várok.”

Megmondaná valaki, hogy ez a tetves török kurva, ez a Sevval Aytekin vajon milyen jogon élhet ezek után akár egyetlen percet is Németországban? Erre mi a válasza Merkelnek? Egy szelfi?

(p.s.: A szerb-magyar határhoz érkezett az a körülbelül 140 migráns, akik éhségsztrájkba kezdtek, és követelik, hogy Magyarország azonnal nyissa meg a határát előttük. Vízen kívül semmit sem hajlandóak magukhoz venni. Forró napok elé nézünk. Ha kell, ha szükség lesz rá, megyünk a határhoz önkéntesnek. Mondtam már: „Itt úgysem jössz át!”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »