Ön szerint idén mit hazudik a fideszes sajtó a Jobbik rendezvényéről?

Ön szerint idén mit hazudik a fideszes sajtó a Jobbik rendezvényéről?

Mint ismert, a fideszes sajtó akkor Vona Gábor kifütyüléséről és a Jobbik rendezvényének megzavarásáról adott „hírt”, az apró bökkenő csupán annyi volt, hogy

a Jobbik elnökének beszéde még el sem kezdődött, amikor az előre megírt anyagot valamelyik szerencsétlen droid véletlenül élesítette. Ezt követően nem sokkal később a többi portálnál dolgozó ügyeletes igyekezett minél gyorsabban hülyét csinálni saját portáljából.

Újabb adalék Habonyék égéséhez: még el sem kezdődött Vona beszéde, a 888 szerint már ki is fütyülték

A rendezvény előtt nagyjából fél órával egy mintegy negyven főből álló roma csoport jelent meg a Corvin-közben sípokkal és kereplőkkel felszerelkezve. A megemlékezés kezdetekor azonban a rendőrök távozásra szólították fel őket, amit meg is tettek. Így a zajkeltő arzenál használatára nem is került sor.A Habony Művekhez tartozó 888.hu és a szintén kormányközeli Origót azonban ez nem gátolta meg abban, hogy „Vona kifütyüléséről”, „lökdösődésről”, „botrányról” írjanak.

Hogy ez ne legyen elég, az ideküldött „antifasiszta tüntetők” (mintegy 40 roma polgártárs) – akiknek ugye ki kellett volna fütyülni Vonát – a rendőri felszólításnak szorgalmasan eleget téve gyorsan távoztak a helyszínről.

Nos, tavaly október utolsó napjaiban a magyar sajtóban igen vidám perceket okozott a Fidesz médiájának amatőrizmusa.

Hírdetés


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek