Osztrák közszolgálat: Netanjahu látogatásával lőttek a CEU-nak

Osztrák közszolgálat: Netanjahu látogatásával lőttek a CEU-nak

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök magyarországi látogatásával sok száz cikk foglalkozik a nemzetközi sajtóban, amelyek zöme kiemelten terjeszti, hogy Magyarországon dúl az antiszemitizmus.

A világért sem tulajdonosaik ellesett elvárásaihoz igazodva. Mint teszi azt a holland Volkskrant mai száma, amely alcímében hirdeti az Orbán-Netanjahu találkozóról: „A budapesti kormány flörtöl az antiszemitizmussal”.

Több tucat ilyen jelentés átnézése után annyi azonban elmondható, a német, francia, brit, stb. állami médiaszócsövekhez hasonlóan a bennünket köztudottan imádó ]]>osztrák közszolgálati ORF]]> az izraeli kormányfő itteni látogatásáról nagyon tömör és totálisan velős, 11 soros beszámolóba ágyazta levelibéka jóslatát a Soros-egyetemről.

Miután az első sorokban tényszerűen leírja a látogatás programját, ezt írja: „Neanjahu látogatása egy olyan új magyarországi felsőoktatási törvénnyel kapcsolatos vita hátterében történik, amely a külföldről jövő esetleges befolyásszerzés ellen irányul. Ami a George Soros amerikai milliárdos által alapított Közép-európai Egyetem (CEU) végét jelentheti.”

És a záróakkord: „Soros ellen a jobboldali populista FIDESZ párt folytat plakátkampányt, mivel liberálisabb bevándorláspolitikáért száll síkra. Soros magyar-zsidó családból származik.”

Hírdetés

Amihez két megjegyzés: vajon a magyar kormányt folyamatosan jelzősítő ORF miért nem tesz jelzőt például az ausztrál, új-zélandi, argentin, dán, mozambiki, albán, stb. kormányok elé, amikor róluk tudósít? Mondjuk így: „a durván neokon argentin kormány”? Csak nem…?

Folytatás: ]]>http://magyaridok.hu/kulfold/osztrak-kozszolgalat-netanjahu-latogatasaval-lottek-ceu-nak-1964788/]]>

]]>www.lovasistvan.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »