Öttagú banda erőszakolta meg a szűz tinilányt az eldurvult házibuliban Kelet-Magyarországon

Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetes letartóztatásban, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt – értesült a Bors. A nyomozást folytató rendőrség lapunk kérdésére annyit árult el, hogy nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folyik a vizsgálat.

Ugyan a rendőrség szerint kábítószer használata nem merült fel az ügyben, azt tudni kell, hogy a Ginát előszeretettel használják szexdrognak, mivel kis mennyiséggel el lehet vele kábítani valakit. Az áldozat rendszerint nem emlékszik a szexuális együttlétre, ráadásul a szer gyorsan kiürül a szervezetből, már egy nappal a használat után nehéz kimutatni.

– A büntetőeljárásnak öt gyanúsítottja van, a rendőrség valamennyi gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, amit a bíróság mind az gyanúsítottnál elrendelt. A rendőrség az eljárás során a tényállás pontos tisztázása mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a sértettet kímélje, ezért a büntetőeljárásról további infor­mációkat nem hoz nyilvánosságra – állt a rendőrök válaszában.

Hírdetés

Az illetékes ügyészség annyit közölt, az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennáll a veszély, hogy a gyanúsítottak megszöknek, illetve hogy befolyásolják a tanúkat. Ha beigazolódik a gyanú, az el­követők akár nyolc év börtönt kaphatnak.

Lapunk információ szerint a 16 éves Anna barátaival ment házibuliba, ahol Gina nevű ran­di­droggal, más néven szex­drog­gal elkábították. A magatehetet­len lányt ezután mind az öten meg­erőszakolták. Bizarr, de An­na a házibuliból saját lábán ment haza, másnap reggel úgy emlékezett, kifejezetten jól szórakozott. Délután látogatta meg egy barátnője, aki többekkel együtt tudomást szerzett az erőszakról, ugyanis az egyik gyanúsított telefonjával fényképet készített a bűncselekményről, amiket továbbított az ismerősének.

A 16 éves fiatal egy jónevű kelet-magyarországi középiskola tanulója, őt és családját is nagyon megviselték a történtek. Úgy tudjuk, a család azt tervezi, hogy a trauma miatt elköltöznek a településről.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »