Puzsér Róbert túlment minden határon

Puzsér Róbert túlment minden határon

A polgárpukkasztó Puzsér Róbert eddig csak arról volt híres, hogy bármilyen témáról képes kiabálva beszélni a tévében, de mára az is kiderült róla, hogy a haláltáborokban elhunyt emberek emléke sem szent neki.

Puzsér annyira boldog volt, hogy a Facebook oldalát 100 ezer ember követi, hogy gyorsan összedobott egy képet, ráírta a mágikus számot és posztolta is. Így kezdte a mondanivalóját:

Tényleg elmentek otthonról…

 

Hírdetés

Minden szóba bele lehetne kötni. Önmagában is mindegyik sértő, halottgyalázó. És a folytatásban is van ám még csoda.

Sok mindent gondoltam Puzsér Róbertről, de ezt azért nem. Nem kedveltem eddig sem, mert nem jön be a stílusa, márpedig az ugye maga az ember, ráadásul mást gondolunk a dolgokról, én például viszonylag ritkán – úgymond soha – nem szoktam haláltáborban készült képekkel viccelődni.

A kép egyébként egy cikk illusztrációja volt. Elég csak beírni a google-ba, hogy „haláltábor”, a rendszert képek keresésére állítani és ez az első, amit kiad. (Vagyis Puzsér, minimális energiabefektetéssel oldotta meg ezt a feladványt…)

A Facebook népének egy része is ítéletet mondott Puzsérról, hiszen miután kitette a képet, elkezdtett csökkenni a rajongói tábora, amely visszaesett 100 ezer alá. A baj az, hogy nyilván újra eléri majd a mágikus számot és akkor ismét jöhetnek valami halottgyalázó alkotás.

 

Kecskés István


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »