Retteg a CIGÁNY HORDA bosszújától az a vétlen ópályi magyar fiatalember, aki elütött egy cigány gyereket

A férfi azonnal kiszállt a kocsijából és megkezdte az elsősegélynyújtást, de hallgatva a helyszínre érkező Máté Sándor kisebbségi képviselő jótanácsára inkább visszaült a kocsijába és elhajtott, nehogy a rokonok meglincseljék. Most attól fél, így is bosszút állnak rajta.

Lincseléstől tartva inkább maguk a helyiek küldték el a helyszínről azt a férfit, aki egy 2 éves kifiút gázolt el a múlt héten Ópályiban – ezt maga a helyi roma önkormányzati képviselő mondta el az esetről a lapoknak, tisztázandó az autóst, akiről eleinte azt feltételezték, hogy cserbenhagyta az áldozatát.

Hírdetés

A gépkocsit vezető László azonban még most is attól tart, hogy az elütött kisfiú családja bosszút állhat érte, amiért elhagyta a baleset helyszínét – írja a Blikk.

A férfi először kiszállt a kocsiból, sőt megkezdte az elsősegélynyújtást is, de aztán hallgatva a helyszínre érkező Máté Sándor kisebbségi képviselő jótanácsára, inkább visszaült a kocsijába és elhajtott. Amikor már kellő távolságba ért, azonban azonban félreállt, hogy hívja a mentőket (amit az őt elküldő Máté is megtett).


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »