Romek Károly : 2. levél a Helytartó Orbánnak – (megjegyzéssel)

Helytartó úr!

Egy régi ígéreted kérem számon, ami mára, az ígéretmegtétele után 6 évvel, mindenképpen aktuálissá vált. Hogy miről van szó, arról itt olvashatsz:

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10260/Az-oszodi-beszedrol.html

Mikorra a végére értél, egészem biztosan tudsz majd válaszolni az alábbi kérdésekre:

1_A hatodik évi kormányzóságod alatt meddig jutottál a Széll Kálmán-tervben megnevezett személyek, úgy mint Gyurcsány Ferenc, Kóka János, Veres János, Bajnai Gordon számonkérésével?

2_Hova tűnt az az irdatlan pénz, amiről a tervben szót ejtettél – konkrét számok megnevezése nélkül – mivel az általam feltételezett legalább 10 ezer milliárdnyi törlesztésre fordított forint nem fér bele sem a megnevezett személyek matracába, mint ahogyan Dáriusz kincsesládájába sem? Így tehát kettő lehetséges: vagy elköltöttétek, az általad is felhatalmazás nélkülinek nevezett, felvett összegeket (és így visszafizetnünk sem kellett volna) magatokra, vagy fel sem vettétek. Csak ti, a zsidó felső tízezer, elhitettétek a néppel Gyurcsány elkúrását az öszödibeszéd kitalálásával, ahogy gondolom, hogy előre megmagyaráztátok a beszéd köztudatba vitelével, hogy miért fogjátok újabb erőforrásaitól megszabadítani az országot?

3_Milyen valutában vettétek fel a hiteleket és milyen valutában fizettük vissza? Mert ha a két átutalás azonos valutában történt, akkor csak megfordítottátok a pénzt, de már kamatokkal megterhelve. Ha idegen valutában ,,kaptuk” a kölcsönt, de forintban adtuk vissza akár csak egy részét, a hitelezők miért fogadták el a forintot és mit tudtak csinálni a vagonnyi forinttal? Ha forintban vették fel a kölcsönt (ilyen nincs is), akkor azt felesleges volt felvenni, mert azt az MNB is kinyomtathatta volna.

4_Milyen vastag bőr van a pofádon, hogy az adósság elleni harc jegyében nem az adósság törlesztését tagadtad meg, hanem körül néztél a magyar gazdaság padlásán, hogy mit söpörhetsz még le onnan a ,,hitelezőknek”! Ennek érdekében még az intézményesített rabszolgaság bevezetésétől sem riadtál vissza, az araboknak ajánlott ,,meglepően olcsó” magyar munkaerő és a ,,rugalmas” munkatörvénykönyv, valamint a közmunkásokká alakított normál munkaerő bérminimum alatti fizetésével.

Végül, hogy udvari újságíród, Bayer Zsolt szóhasználatával éljek, ha azt gondolod, hogy a demokrácia a felhatalmazás nélküli kormányzásokból, a törvénytelenül felvett hitelek feltétel nélküli visszafizetéséből, illetve egy diktátor mindent a választói torkán lenyomó egyszemélyes döntéseiből áll, akkor neked elment az eszed.

Romek Károly

Szbn. 2016.04.01.

Megjegyzés:

(Nem része az eredeti levélnek)

Nem mániám, de szinte a sors kivárja, amíg megírom a bejegyzésem, aztán jön a hír, amit szóvá kellett volna tennem benne, ha akkor már létezik. Orbánhoz írt második levelemet követően találkoztam ezzel a hírrel:

http://hvg.hu/gazdasag/20160330_dollar_forint_magyar_bor

Kell-e ehhez kommentár? Csak annyi, hogy a rabszolga munkaerőnek köszönhetően Magyarország legolcsóbb országok egyike lett. Köszönhetően a kelleténél több túlélőnek, akikből ma is jut bőven az országot irányítók közé. A közmunkának ez a hírnév lett a vége. Ne a nép tegye ki az ablakba – bár az önkritika nem ártana – hanem Orbán és bandája. Jó munkát végeztetek. Azonban aki ezt az olcsó bort megveszi, ajánlanám figyelmébe azt a régi közmondást, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ha valami problémájuk támad idővel a rabszolgamunka termékeivel, aki azt gondolja, hogy egy  dollárért tokaji minőségű terméket kap, az inkább fogjon egy cilinderkalapot, és onnan próbáljon igényének és pénztárcájának megfelelő termékhez jutni. Ezúton üzenem ezt annak a két millió idióta fideszszavazónak is, aki nem tud Orbán kisugárzó imázsán túllépni, illetve meglátni benne a kisuvickolt képű nemzetárulót.

Romek Károly 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Helyzetelemzés, Publicisztika Tagged: Dáriusz kincsesládája, Széll Kálmán-terv, törvénytelenül felvett hitelek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »