Se az ATV műsorvezetője, se a washingtoni tudósítója nem nézi az ATV-t

Se az ATV műsorvezetője, se a washingtoni tudósítója nem nézi az ATV-t

Kiderült, sem az ATV műsorvezetője, sem az ATV washingtoni tudósítója nem nézi az ATV-t. Kár, mert ha nézték volna, lehet nem nyomják fullba a kretént élő adásban.

Tegnap este leültem a TV elé és gondoltam bekapcsolom, felciccentek egy sört és nézek valami mocskot, mi éppen megy. Pont az ATV-re kapcsoltam és mivel Simon András ex-jegybankszóvivő beszélgetett Szelényi Zsuzsanna ex-fideszes ex-bajnaistával, ez pontosan meg is felelt a célnak.

A nap híre című műsor akörül forgott, hogy most akkor Orbán Viktor beállt-e Donald Trump republikánus elnökjelölt mögé vagy sem. A beszélgetés a szokásos panelekben ment: Orbán Putyin ölebe és egyébként is hogy mer beavatkozni egy másik ország belügyeibe. Mondjuk amikor az MSZP-kongresszuson a választások előtt a díszvendég (!) a román kormányfő volt, valahogy kevésbé ment a cincogás, de ezt most hagyjuk.

Szelényi után azonban Simon András felhívta a köztévé az ATV washingtoni tudósítóját, Bombera Krisztinát. A téma ugyanez volt. Megspékelve azzal, hogy Orbán Viktor mennyire tájékozatlan a világban, mert hogy – most jön az izgis rész – Orbán és Trump is valóban bevándorlásellenes, de míg Orbán az Európába történő bevándorlást szeretné megakadályozni, addig Trump a mexikói bevándorlókat szeretné távol tartani.

Ez így önmagában egy elég nagy tévedés volt Simon Andrástól. Erre azonban jött Bombera – aki még egyszer mondom, washingtoni tudósító – és ezt a hülyeséget meg is erősítette. Na most persze el lehetne lamentálni szakmaiságon, meg szürkeállományon és miegymáson, de igazából felesleges.

Ugyanis az ATV egy nappal korábban, hétfőn 21:40-kor leadta a teljes Trump beszédet, amit a Republikánus Konvención mondott el. A teljes beszédet. Trump a következőket mondta:

„Az ellenfelem (Hillary Clinton) 550 %-kal több szíriai menekültet engedne be, azok mellé, akik a menekülthullámmal érkeztek és Obama beengedte őket. Javasolja mindezt annak ellenére, hogy a semmilyen módon sem tudjuk átvilágítani ezeket a menekülteket, hogy megtudjuk, hogy ki is valójában vagy honnan jöttek. Én csak olyanokat fogok beengedni az országunkba, akik támogatják az értékeinket és szeretik a hazánkat.”

Hírdetés

Korábban pedig ezeket:

Trump (4:20-tól) arról beszél, hogy a menekültek nagy része fiatal férfi, papírok nélkül, a bevándorlást pedig a trójai falóhoz hasonlítja.

Itt pedig arról, hogy amennyiben megnyeri az elnökválasztást, minden szíriai menekültet visszafordít:

Tehát se Simon András, se Bombera Krisztina nem veszi a fáradtságot, hogy tájékozódjon arról az elnökjelöltről, aki egyelőre minden politikai törvényszerűséget felülír. De az is kiderült, hogy SEM AZ ATV MŰSORVEZETŐJE, SEM AZ ATV WASHINGTONI TUDÓSÍTÓJA NEM NÉZI AZ ATV-T!!

Azért ez elég kemény.

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »