"Seggfejek! Megb***om a lányaitokat!" – közölte a német lányt rugdosó algériai "menekült" a rendőrökkel

"Seggfejek! Megb***om a lányaitokat!" – közölte a német lányt rugdosó algériai "menekült" a rendőrökkel

Mönchengladbachban egy 25 éves algériai „menedékkérő” kedden megütött, majd rugdosni kezdett egy 18 éves német nőt. Két férfi sietett a hölgy segítségére. Az előállított sáska azt kibálta a rendőröknek: „Seggfejek! Megb***om a lányaitokat!”, majd köpéseivel és vérével bemocskolta a rendőrség előtermének falát. A kórházban a sebét ellátni kívánó orvost és környezetét ezután elkezdte csépelni, rugdosni – írja a városi rendőrség közleményére hivatkozva az nrw-direkt.net.

Az aljas, úgynevezett fősodratú média, illetve a politikum által megfélemlített rendőrség Németországban csak a legritkább esetben köti az olvasók orrára a zavaros múltú Angela Merkel és hasonszőrű bandája által Johann Sebastian Bach, Immanuel Kant vagy Richard Wagner népére zúdított „ember”anyag által elkövett, szinte mindennapos cselekedeteket. Időnként a helyi és a regionális média azonban megfeledkezik a központi elvárásokról, és beszámolnak a történtekről, pontosabban a sikeres integrálás egy-egy szívmelengető megnyilvánulásáról. Egy ilyen ritkaságszámba menő, szokatlan módon a „menedékkérő” származását is megnevező tudósítást olvashattunk az nrw-direkt.net (Nordrhein-Westfalen – Észak-Rajna-Vesztfália) című hírportálon.

A labdarúgócsapatáról is nevezetes Mönchengladbach nagyváros egyik közterületén, még kedden reggel egy 25 éves, algériai „menedékkérő” (Algériában már jó ideje nincs háború – H. J.) előbb megütött, majd dühödten elkezdett rugdosni egy 18 éves német lányt. Ezúttal azonban az egyelőre többségi lakosság azt tette, amit tennie kell: két német férfi az ütlegelt nő segítségére sietett, ám a sáska ezt rossz néven vette, s rájuk támadt. Az algériai járt rosszabbul, mert az ütésváltások következtében a szemöldöke felett keletkezett sebből elkezdett csordogálni a vér.

A két férfi és a sértett fiatal nő a rendőrségen rögtön feljelentést tett testi sértés miatt az élősködő ellen. A rendőrök a személyleírás alapján elő is állították az algériait, a feljelentők pedig igazolták, hogy valóban a verekedőről van szó. Amint a rendőrök elkezdték vizsgálni a betolakodó személyazonosságát, észrevették, hogy egy kinyitott kés van nála, amit igyekszik eldugni. A többszöri fölszólítás ellenére sem dobta le a földre, hanem későbbi támadásra kész helyzetben tartotta, mire a rendőrök paprikagázzal lefújták, majd leteperték, s a kést elvették tőle. Az algériai ekkor a rendőröket seggfejeknek (Arschlöcher) nevezte, majd nagylelkűen megígérte nekik, hogy adandó alkalommal „megba…a a lányaikat.” Az algériait a rendőrség előterében várakoztatták, ám közben mérgében köpéseivel és sebének vérével teljesen bemocskolta a falat.

A sikeresen integrálódott 25 éves férfit a rendőrségről átszállították orvosi kivizsgálásra a közeli kórházba. A kezelés idején a vadember elkezdte ütni-vágni és rugdosni a körülötte állókat, s az orvos csak a megbilincselése és lefogása után tudta ellátni a verekedés közben szerzett sebét. Visszavitték a rendőrségre, a bíróság pedig elrendelte a 16 órás őrizetbe vételét. (Azóta nyilván ismét szabadon jár-kel Mönchengladbach közterületein – H. J.)

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »