Soros György beavatkozik a macedón belpolitikába

Soros György beavatkozik a macedón belpolitikába

Egy Soros-ellenes civil szervezet egyik alapítója az M1 aktuális csatornának azt mondta: bizonyítékok vannak arra, hogy a világléptékú zsidó spekuláns Soros György beavatkozik a macedón belpolitikába. A szervezet szerint az üzletember azt akarja elérni, hogy Macedónia engedje át területén a bevándorlókat.

Az M1 hétfő esti Híradójában felidézték, hogy mindennaposak a tüntetések Szkopjéban, mivel Macedónia évek óta belpolitikai válságban van. Az emberek új választásokat követelnek.

Többször utcára vonultak az elmúlt hónapokban az „Állítsuk meg Soros működését!” nevű civil szervezet hívei is. Szerintük Soros György a külföldi hatalmak érdekében a balkáni ország megosztására törekszik, működésével rengeteg kárt okoz – hangzott el a tudósításban.

Hírdetés

Nikola Srbov, az Állítsuk meg Soros működését nevű civil kezdeményezés társalapítója a Híradónak azt mondta: bizonyítékok is vannak arra, hogy a zsidó milliárdos beavatkozik a macedón belpolitikába, ráadásul ehhez az amerikai adófizetők pénzét is felhasználja, a USAID nevű, „elvileg független” szervezet felhasználásával.

Kifejtette, hogy a Judicial Watch szervezet két hónappal ezelőtt vizsgálatot indított Soros György és a USAID Macedónia ellen, aztán hivatalosan is pert indított ellenük. Az amerikai kormányügynökségnek a fejlődő országok állami szerveinek munkáját kellene hogy elősegítse, de Soros György visszaélt befolyásával, és Macedóniában kizárólag egy baloldali politikai párt munkáját segítette. Erre azóta már rájött az amerikai szenátus és kongresszus is – mondta Nikola Srbov az M1-nek.

A civil szervezet úgy véli, hogy az amerikai zsidó üzletembe azt akarja elérni, Macedónia engedje át területén az illegális bevándorlókat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »