Soros tüntetői már Orbánt is fejbe lőnék

Radikalizálódnak a Soros-egyetem mellett tüntetők

szúrta ki a PestiSrácok.hu

A tanszabadságra hivatkozó, de valójában kormánybuktatáson dolgozó tüntetők között van, aki arra hívja fel a figyelmet, hogy “valahol el kell dördülnie egy fegyvernek egy tüntetésen”, hogy megállítsák az Orbán-kormányt, míg más Orbán Viktor fejbe lövésére keres bátor vállalkozót. Az ilyen hozzászólásoktól ezidáig nem határolódtak el a tüntetések szervezői.

Hírdetés

Úgy tűnik a sorosista tüntetők számára minden eszköz megengedett, hogy céljaikat elérjék. Szerencsére azért itt szájkaratéról van szó, mivel a demonstrálók a parlament előtt pár rendőrtől is megijedtek, és Demszky Gábor, volt liberális főpolgármesternek kellett a seregeket a csatába vezetnie, ami azért jól mutatja, hogy elég rövid a harcosok kispadja.

Mindazonáltal a fenyegetéseket illik a megfelelő hatóságoknak komolyan venni, mivel a jogszabályokat nyíltan megszegő intézmény mellett demonstrálók könnyen lehet, hogy annyira begőzölnek, hogy végül maguk sem tudják majd mit cselekszenek. A helyzetért a legfőbb felelős a CEU vezetése, akik szabadon uszítanak és beszélnek valótlanságokat. Reméljük arra is marad energiájuk, hogy pár felheccelt hívüket megnyugtassák, és ha úgy alakul Bécsbe is magukkal vigyék.

http://honatya.blogstar.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »