Spöttle szerint ijesztő Schulz terve

Schulz víziója (engem megrémiszt) – írja a biztonságpolitikai szakértő.

Hírdetés

Az SPD-s törzsfőnök végre bevallotta, hogy mi az álma: 2025-re szeretné felszámolni a nemzetállamokat és létrehozni egy Európai Egyesült Államokat. Amint a “Die Zeit” és más német lapok is beszámolnak, Schulz azt tervezi, hogy azon országokat, akik ennek a tervnek ellenállnak, ki kell rakni az Unióból.
“Az SPD-nek egy olyan politikai erővé kell kinőnie magát, amely képes az emberek életét jobbá tenni…” Hát nagy szavak és nagy tervek, amelyek mögé beálltak a liberális és zöldpárti politikusok is és mint nagy marionettjátékos soros is (mindig kisbetűvel írom). A betelepített migránsokat nyilván gyorsan el akarják látni majd állampolgársággal is, hogy meglegyen a szilárd szavazóbázis. A honosított külföldiek 90%-a az SPD-re és a Zöldekre szavaz, hiszen onnan kapták eddig a legtöbb támogatást. A felhígult, nemzeti öntudat nélküli tömeget pedig majd bábként lehet kezelni.
Ez számukra a szép európai jövő.
Csak abba nem gondolnak bele, hogy az áthozott afrikaiak millióit majd mi, akik dolgozunk és adót fizetünk, leszünk kénytelenek eltartani. Ők nem azért jönnek, hogy dolgozzanak, hanem a mágnes az a segély, amiért semmit nem kell tenniük.
A bűnözés így is már az egekbe szökik, a terrorveszély évek óta magas… Ha Schulznak és a liberálisoknak ez az európai álom, akkor köszi, de ebből egy normálisan gondolkodó ember sem kér, legyen bármi is a pártállása. Tönkre teszik, az erős, innovatív, termelő Európát, amely a világ egyik gazdasági és kulturális motorja.
Mit hagynak majd Schulz, Junker, Szanyi és társaik gyermekeikre, unokáikra? Egy megnyomorított multikulti földrészt, ahol nincs biztonság, nincs termelés, ahol az üzletekbe betérve már nem is ért meg az eladó (már ez van Londonban, Berlinben, Párizsban,..), ahol arab bandák garázdálkodnak és késelnek, mint Oberhausenben a napokban (egy halott, egy súlyos sebesült), ahol a párunk már sötétedés után nem mehet ki az utcára mert megerőszakolják, ahol nem lesz Karácsony, nem lesz Húsvét de majd a női lakosság fele hidzsabot hord, ahol szégyen lesz kimondani, hogy büszke vagyok a magyarságomra, németségemre,…, ahol soros bábjai döntenek majd a fejünk felett? Ahol mindenki náci, aki kétségbe vonja Brüsszel és a “civilek” politikáját, hol megszűnik a sajtó és a szólásszabadság? Mert ez a céljuk ez napról napra világossá válik. Ez ellen kell küzdenünk, legfőképpen a szavazó urnáknál.


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »