"Stop Orbán!" – A mérhetetlenség határán táncoló egykori párttársa megállítaná a kormányfőt

A Liberálisok "Stop Orbán" kampányt indítanak, hogy felhívják a figyelmet a kormány "menekültekkel", Soros "Györggyel" és "civilekkel" kapcsolatos hazugságaira – közölte Fodor Gábor pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján.

A politikus a kezdeményezést azzal indokolta: a Liberálisok szerint kormány egy újabb felháborító kampányt kezdett el "Stop Soros" címmel, amely több elemében is hazugságra épül, és erre fel kell hívni a választók figyelmét. Hangsúlyozta: a "Stop Orbán" kampánynak az is az üzenete, hogy meg lehet állítani a Fideszt és Orbán Viktort április 8-án a választásokon.

Hírdetés

Fodor Gábor szerint a kormány “pávatáncot” folytat a menekültkérdéssel kapcsolatban, hiszen világossá vált, hogy az elmúlt időszakban Magyarország befogadott 1300 "menekültet", miközben a kabinet harcolt az ellen, hogy a kvótarendszer alapján 1294 menekültügyi eljárást lefolytasson. Közölte: a Liberálisok közérdekű adatigényléssel élnek, hogy kiderüljön, a befogadott "menekültek" közül hányan feleltek volna meg az uniós kvótáknak.

A pártelnök elmondta: a "Stop Orbán" akcióterv részeként az Állami Számvevőszék (ÁSZ) fellépésével is foglalkozni akarnak, mert tarthatatlan, hogy nem lehet fellebbezni az ÁSZ megalapozatlan döntései ellen. Ezért Fodor Gábor személyes találkozót kezdeményez Domokos László ÁSZ-elnökkel, valamint az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul az ügyben.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »