"Svéd"ország: bevándorlóbűnözőt fogadtak fel diáktanácsadónak, péniszképeket küldött egy 14 éves lánynak, és közölte vele, hogy a farkán fog pörögni

"Svéd"ország: bevándorlóbűnözőt fogadtak fel diáktanácsadónak, péniszképeket küldött egy 14 éves lánynak, és közölte vele, hogy a farkán fog pörögni

A Fria Tidder cikkének fordítása:

Bűnözőt fogadtak fel az iskolai „beilleszkedésre” – péniszképeket küldött a 14 évesnek

Hazai [svédországi] hír. Egy férfit, akit korábban egy rivális arab klánnal való becsületbeli konfliktussal összefüggő késes fenyegetésért elítéltek, diáktanácsadóként fogadtak fel egy elemi iskolában. Azzal végződött, hogy egy 14 éves lánynak péniszképeket küldött.

„A farkamon fogsz pörögni. Két napig nem fogsz tudni járni”, írta SMS-ben a lánynak.

A 25 éves arab, aki meggyőződéses antirasszistaként ábrázolja magát, megbízást kapott a Lilla Edetben lévő Fuxernaskolan iskolavezetőségétől, hogy diáktanácsadóként tevékenykedjen.

Az ítélet szerint „jó kapcsolatot kellett kialakítania az iskola diákjaival, beleértve a nappali szobával kapcsolatos dolgokat”, valamint „rá kellett bírnia őket arra, hogy iskolai feladataikat elvégezzék”. Ő maga is állítja, hogy diáktanácsadó volt az újonnan érkezők részére, és hogy „megbízatást kapott az iskolai beilleszkedéssel kapcsolatos feltételek megteremtésére”.

A meghallgatás során a 14 éves iskolás lány elmondta, hogy gyorsan kapcsolatba került a diáktanácsadóval, és hogy barátként tekintett rá.

Egy idő után azonban a férfi kellemetlen pillantásokat és kommentárokat kezdett neki küldeni. A lány úgy döntött, hogy megszakítja a kapcsolatot a diáktanácsadóval, „miután a férfi szöveges üzeneteket küldött neki azzal a tartalommal, hogy a lány a farkán fog pörögni, és hogy két napig nem fog tudni járni, ha szexeltek”, mondja ki az ítélet.

Egy képet is küldött neki a péniszéről a Snapchaten keresztül.

Maga a 25 éves férfi azt állítja, hogy csak „támogatta” a lányt és „mellette volt a nehézségekben”.

„Én úgy láttam magamat, mint példakép a fiatalok számára, és mindenkinek segítettem, aki hozzám jött”, mondja.

A Vänersborgi Kerületi Bíróság azonban úgy véli, hogy a férfit el kell ítélni, és nagylelkűen 40 napnak megfelelő pénzbüntetésre ítéli szexuális visszaélésért. A férfi a lánynak 8.000 koronát is fizetni fog kártérítésként.

A 25 éves férfit korábban elítélték bűncselekményért. 2009 októberében elítélték egy másik arab családdal való becsületbeli konfliktussal összefüggő törvénytelen fenyegetésért, mely családról úgy vélte, hogy megsértették az anyját.

„Meg foglak ölni, meg fogom ölni a családodat, el fogom küldeni a fiamat, hogy felgyújtsa a lakásodat és megbassza a lányodat”, mondta az anyja arabul, amikor felhívta a másik családot.

A fia, azaz a diáktanácsadó azután két késsel felfegyverkezve odament és megpróbált behatolni a rivális család házába. Az utolsó pillanatban azonban megállította két rendőr, akik a helyszínen voltak.

(Hidra – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »