Sylvester Stallone-t erőszakkal vádolják

Sylvester Stallone-t erőszakkal vádolják

1986-ban, a Túl a csúcson egyik forgatási szünetében először elcsábította, majd hármas szexre kényszerítette az egyik fiatal rajongóját Stallone – írja a Daily Mail. A másik férfi a színész testőre volt.

Stallone akkor 40, a lány 16 éves volt. Az áldozat ugyanabban a hotelben szállt meg családjával, ahol a stáb, többször kapott autogramot a színésztől, aki meg is dicsérte külsejét. Később testőre, Michael ‘Mike’ De Luca közvetítésével szexrandira hívta. A lány kapott kulcsot Stallone szobájához és elfogadta az ajánlatot.

Az áldozat elismerte, hogy lefeküdt Stallonéval, de ezután a testőrének ajánlotta őt, aki úgy érezte, hogy nem tiltakozhat, ezért kielégítette De Lucát, később beszállt Stallone is.

A lányt megfenyegették, hogy beleverik a fejébe, hogy ne beszéljen a történtekről, mert mindketten házasok. Az áldozat nem tett vallomást a rendőrségen, mert elmondása szerint szégyellte a történteket.

Hírdetés

Stallone ügyvédje nevetséges és hazug sztorinak tartja a vádat.

„Nevetséges és minden elemében hazug történet. Senki, még Stallone úr sem tudott eddig erről a történetről, amíg ma meg nem jelent. Stallone urat sosem kereste sem hatóság, sem senki más ebben az ügyben”

 – mondta Michelle Bega.

Egykori testőrét már nem lehet megkérdezni erről, mert 2013-ban lelőtték a rendőrők egy igazoltatás során.

Stallonét 1987-ben is szexuális zaklatással és erőszakkal vádolták, féltestvére, Toni-Ann Filiti állításai alapján. A színész tagadta a vádakat, de belement, hogy kétmillió dollár fájdalomdíjat és havi 16 600 dolláros juttatást fizessen.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »