Szegény elnyomott kormánypropagandista médiát az ág is húzza: Vona testőre után Gulyás Márton fenyítette meg őket

2017. szeptember 15-én a bíróság első fokon elítélte a Ripost és az Origo szerkesztőségét azok súlyosan jogsértő magatartása miatt. A hírrel a magyar média vezető helyen foglalkozott, az érintettek azonban hallgattak. A lejáratásban élen jártak, az őket elmarasztaló ítélettel közlésétől tartózkodtak. Akciónkkal ezt orvosoltuk – ezzel a szöveggel tette közzé az videóját a Közös Ország Mozgalom a Facebook-oldalán és a YouTube-csatornáján. Eddig nem hittünk Rogánéknak, de tévedtünk, a gárdafantom után tényleg ez a kis buzi fogja erőszakkal megdönteni Orbán keresztény-nemzeti-illiberális rendszerét.

Mi ugyan különbséget tennénk aközött, amikor az N1TV újságírói bemennek a Ripost recepcióra érdeklődni, és aközött amikor a belpesti rendbontó söpredék akciózik. Gondolunk Conchita kínossá vált fellépésére az Origónál vagy Gulyásék mostani cicaharcosan dulakodós akciójára. Ez a szegény, megtámadott Origónak nem sikerült.

Az Origó propagandacikke:

Gulyás Mártonék be akartak törni az Origo szerkesztőségébe

A Színház- és Filmművészeti Főiskola egykori kirúgott hallgatója, Gulyás Márton hivatásos ellenzéki aktivista és húsz-harminc (nincs jobb kifejezés) haverja be akart törni az Origo szerkesztőségébe. Nem sikerült, mert a biztonsági őr elzavarta őket. Közel egy óráig mászkáltak – természetesen engedély nélkül – az épületben, majd a falakat összerondították, propagandaplakátokat tettek ki.

Az elmúlt két napban három támadás is történt újságírók ellen. Csütörtökön a Ripost szerkesztőségébe tört be a Jobbik. Ott kifejezetten a nyugdíjasokat védő újságírókat akarták kérdőre vonni. Akciójukat pénteken megismételték. Az Origóba pedig péntek este 11 óra után érkeztek Gulyásék. Nyilvánvaló: az ellenzéki pártok tudatos és agresszív támadást indítottak újságírók ellen.

Az Origo természetesen megteszi a szükséges jogi lépéseket. A botrányra, Gulyásék támadására részletesen vissza fogunk térni.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »