Szégyen és csend az MTK-nál

Az MTK ultrái nem szurkolnak szombaton a csapatuknak, mert szégyenkeznek. Szerintük a kék-fehér együttes előbb gyanús módon kapott ki, most meg itt ez a hercehurca a Vasas elleni találkozó körül. Ezért aztán ők inkább szégyenkeznek, nem pedig szurkolnak. Épp itt az ideje annak, hogy ezt így eldöntötték.

Nem hajlandóak szurkolni az MTK-ultrák!

Na végre!

Bevallom engem mindig is zavart, amit a kék-fehérek fanatikusai műveltek egy-egy bajnoki mérkőzésen. Az a nagy tömeg mindig… 

Az az állandó kiabálás, hogy hajrá, meg huj-huj, meg éljen-éljen-éljen. Bevallom, hogy sok MTK meccs után napokig nem hallottam, mert akkora megterhelés érte a füleimet, hogy nehéz volt kiheverni. 

Na meg mindig az a piró. Minden gólnál füst, robbanások. Meg néha csak egyik pillanatról a másikra is durrantak a petárdák. 

És a koreográfiák. Nem mondom volt amelyik szép volt, de amikor egyszer bekerültem a több tízezer MTK-s közé, akkor nem láttam a középkezdést a rettenetesen nagy drapéria miatt. 

A rengeteg elpazarolt pénztárszalagról ne is beszéljünk. Meccsenként repült vagy száz. Mit száz?! Ezer! A boltokban meg hiány volt. 

Na, ennek most vége! Nem szurkolnak a Vasas elleni meccsen. Végre csend lesz. 

Mert most olvasom a hírt, aminek az a címe, hogy “Nem hajlandóak szurkolni a szégyenkező MTK-ultrák!”

Csak egy kérdésem van ám igazából: az MTK mik?

http://gorbetukor.blogstar.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »