Szijjártó állta a pofonokat Brüsszel kínpadján, helyre is rakta a sorosista ügynököket

Magyarország minden nemzetközi jogszabályt betart, és elvárja, hogy aki ide érkezik, szintén betartsa – szögezte le Szijjártó Péter a Magyarországról szóló európai parlamenti vitán. A külügyminiszter Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke és Polyák Gábor, a Mérték Médiaelemző Műhely vezetője felszólalásaira válaszolt.

Szijjártó Péter kijelentette: örül a vitának, mivel a magyarok a vitát a demokrácia alapjának tartják. A magyarok soha nem térnek ki egy vita elől. Az Európai Unióba való belépés egyik fontos részének nevezte azt, hogy a vitákat demokratikus körülmények között meg lehet vívni. Kiemelte: az unióban mindenkinek joga van ahhoz, hogy a saját álláspontját képviselje, és antidemokratikusnak tarják azt a megközelítést, amely elvitatja egy nemzettől a saját álláspontjának képviseletét.

Mi, magyarok nem fogjuk engedni, hogy elorozzák tőlünk azt, ami a legdrágább a számunkra – a hazánkat!

 

Hírdetés

 

A Soros-birodalom befolyása alatt lévő Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra, a jogi eljárásokat már nyíltan a politikai zsarolás és nyomásgyakorlás eszközeként használják – írja közleményében a Fidesz.

A párt szerint a brüsszeli bizottság ma három olyan ügyben támadta meg Magyarországot, amelyek mind Soros György érdekeit szolgálják:

a migránskvóták elutasítása,
a Soros-szervezetek átláthatóságáról szóló
és a Soros-egyetem törvényes működését elváró törvények miatt támadják hazánkat.
A támadások valódi oka az, hogy Magyarország a Soros-terv útjában áll, ezért példátlan nyomásgyakorlás indult meg hazánk ellen – írják, majd hozzáteszik: a Fidesz arra kéri a kormányt, hogy tegyen meg mindent, hogy megvédje a magyar embereket és a nemzeti érdekeket!


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »