Szijjártó haverja ötmilliárd forintból népszerűsítheti a vizes vb-t

Szijjártó haverja ötmilliárd forintból népszerűsítheti a vizes vb-t

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jó barátjának, Kuna Tibornak a cége már nem csak szervezheti a vizes vb-t kommunikációjához kapcsolódó rendezvényeket hárommilliárd forintos költségvetésből, de általános kommunikációra is hozzácsaptak még kétmilliárdot a Fidesz-közeli vállalkozóhoz.

A Young and Partners Kft. már februában megkapta a jogot a szervezésre, most pedig Kuna másik ügynöksége, a Trinity International Communications Kft. is beszállt a népszerüsítésbe, amit a rendezvényt szervező Bp2017 Nonprofit Kft. is megerősített. 

A hatalmas rendelkezésre álló forrást két és fél hónap alatt kell elköltenie a vállalatnak, ennek megvalósításáról annyit tudunk, hogy most indul egy vb-t népszerüsítő utazó show.

Ezen kívűl semmilyen más elképzelésre, a rendezvényt nemzetközi szinten népszerüsítő kampányra vonatkozó információt nem kapott a Magyar Nemzet.

A Nemzetközi Úszószövetség ennek ellenére jó véleménnyel van a magyar szervezőkről, amit az alapoz meg, hogy a korábbi magyarországi tornákkal is elégedettek voltak, bár a kampány beindulásának késése már nekik is szemet szúrt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »